420 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miss Selfridge on kovassa nosteessa oleva lontoolaislähtöinen muotimerkki, joka on etenkin nuorten, trendejä seuraavien ja naisellisen tyylin edelläkävijöiden suosiossa. Mallistot ovat täynnä silmää hivelevän kauniita yksityiskohtia, kuten pitsiä, kirjailuja tai upeasti istuvia laskoksia. Merkki on erityisen tunnettu glamouria ja punaisen maton henkeä tihkuvista juhlamekoistaan.

Jos kiikarissasi on se täydellinen yksilö vuoden odotetuimpien juhlien seuralaiseksi, saattaa se hyvinkin tulla vastaan juuri tässä mallistossa. Paljetteja, koristeyksityiskohtia, art deco -vaikutteita – Miss Selfridge mallisto henkii todellista vanhan ajan glamouria ja eleganssia. Upeat iltapuvut tulevat taatusti vangitsemaan katseet juhlissa ja kaipaavat parikseen vain sirot korkokengät ja kauniin pikkulaukun. Jos et ole mekkoihminen, kokomusta haalari korvaa pikkumustan ja on tyrmäävän tyylikäs näky. Myös esimerkiksi musta toppi kietaisumallilla on yksinkertaisen kaunis valinta suorien housujen tai slim fit -farkkujen kanssa ja sopii niin juhlaan kuin arkeen.

Uusilla trendeillä leikittelevä mutta aina hienostuneen naisellinen Miss Selfridge

Jo 1960-luvulta lähtien Miss Selfridge on tarjonnut high street -muodin kiinnostavimman ja ajankohtaisimman valikoiman vaatteita ja asusteita. Merkki aloitti Lontoon ylellisen Selfridges-tavaratalon yhteydessä omana nuorille aikuisille suunnattuna muotiosastonaan ja kasvoi nopeasti osaksi Swinging London -ilmiötä, joka kuvasi aikaa, jolloin maailmanlaajuiset muoti-ilmiöt yhdistettiin nimenomaan Lontooseen. Tänä päivänä merkki on yksi Iso-Britannian suosituimmista muotimerkeistä.

Miss Selfridge kutsuu itseään boutique-merkiksi, mikä tarkoittaa, että merkki vaatii itseltään paljon ylittääkseen asiakkaidensa odotukset. Termi viittaa yleensä pieneen valikoimaan muodikkaita vaatteita ja asusteita. Miss Selfridge pyrkiikin tarjoamaan aina jotakin uniikkia asiakkailleen, olipa se sitten kaunis, vintage-henkinen printti tai ainutlaatuinen kangasvalinta.

Yhdistele ja sekoita