Suodatin1

358 tuotetta

On monia syitä, miksi Miss Selfridge on noussut nuorten, muotitietoisten naisten suosioon. Jos etsit kimallusta, säihkettä ja katseet kääntävää tyyliä, löytyy Miss Selfridgeltä toinen toistaan upeampia luomuksia vuoden odotetuimpiin juhliin. Merkki on nimittäin erityisen tunnettu glamouria ja punaisen maton henkeä tihkuvista iltapuvuistaan. Paljetteja, koristeyksityiskohtia, art deco -vaikutteita... Tämä tyyli ei jätä ketään kylmäksi. Jos et ole juhlien seinäruusu -tyyppiä, on tämä merkki sinun valintasi.

Jo 60-luvulta lähtien Miss Selfridge on tarjonnut high street -muodin kiinnostavimman ja ajankohtaisimman valikoiman vaatteita ja asusteita. Merkki aloitti Lontoon ylellisen Selfridges-tavaratalon yhteydessä omana nuorille aikuisille suunnattuna muotiosastonaan ja kasvoi nopeasti osaksi "Swinging London" -ilmiötä, joka kuvasi aikaa jolloin maailmanlaajuiset muoti-ilmiöt yhdistettiin nimenomaan Lontooseen. Yksi 1960-luvun ikonisimmista malleista, Twiggy, toimi inspiraationa merkin ensimmäiselle mallistolle, ja sittemmin lontoolaismerkin kampanjoissa on nähty huippumalleja Kate Mossista Naomi Campbelliin. Tänä päivänä Miss Selfridge on yksi Iso-Britannian suosituimmista muotimerkeistä.

Miss Selfridge - kohti ylellisempää arkea ja säihkyvämpää juhlaa

Miss Selfridge kutsuu itseään boutique-merkiksi, mikä tarkoittaa, että merkki vaatii itseltään paljon ylittääkseen asiakkaidensa odotukset. Termi "boutique" viittaa yleensä pieneen valikoimaan muodikkaita vaatteita ja asusteita. Lontoolaismerkki pyrkiikin tarjoamaan aina jotain uniikkia asiakkailleen, tarkoittipa tämä sitten inspiraation hakemista vintage-printeistä tai merkin maailmanlaajuisen alihankintaverkoston käyttämistä ainutlaatuisten kankaiden ja materiaalien löytämiseen.

Kuvailisitko tyyliäsi naiselliseksi, uusilla trendeillä leikitteleväksi mutta kuitenkin aina hienostuneen yksilölliseksi? Tätä kaikkea on myös Miss Selfridge, yksi tämän hetken kiinnostavimmista high street -merkeistä. Elämään tarvitaan aina silloin tällöin säihkettä. Suo itsellesi siis mahdollisuus nauttia palanen yksilöllistä ja ylellistä muotia suoraan yhdestä maailman muotipääkaupungeista!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua