Mallisto

4 488 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Manchesterista ponnistava, vasta vuonna 2009 perustettu Missguided on noussut raketin lailla yhdeksi tämän hetken polttavimmista muotimerkeistä. Merkki onnistuu tuomaan catwalkin ajankohtaisimmat trendit ennätysvauhdilla mallistoihinsa. Tuloksena on katseenkääntäviä vaatteita ja asusteita, joissa on aina ripaus anteeksipyytelemätöntä asennetta. Tässä merkki todellisille asennemimmeille, jotka eivät pelkää erottua massasta!

Missguided on naisille, jotka uskaltavat olla rohkeasti yksilöllisiä eivätkä arastele säväyttää persoonallisella tyylillään. Jos olet vaikkapa etsimässä lähtemättömän vaikutuksen tekevää asua iltamenoihin, voit lopettaa etsintäsi tähän. Valitse toinen toistaan trendikkäimmistä juhlamekoista tai käännä katseet itseesi oversize-henkisillä bleiserimekoilla. Arkipukeutumisen ei myöskään tarvitse olla tylsää – Missguided tarjoaa esimerkiksi upean naisellisia trikoomekkoja tai pitkän figuurin luovia haalareita. Ihastu myös brittimerkin koukuttavan ihanaan kenkämallistoon, josta löydät aina tämän hetken trendikkäimmät mallit korollisista gladiaattorisandaaleista pelkistetyn kauniisiin nilkkaremmillisiin korkkareihin tai varrellisiin ballerinoihin.

Missguidedin kanssa voit olla oma versiosi catwalkin kuningattarista

Missguided on nopeasti voittanut puolelleen seuratuimmat muoti-ikonit ja seurapiiritähdet. Esimerkiksi laulaja Nicole Scherzinger kuuluu merkin faneihin. Merkki on alusta asti osannut hyödyntää alati digitalisoituvaa maailmaa, jossa uudet trendit syntyvät yhä useammin sosiaalisen median vaikuttajien toimesta. Merkin pysyminen ajan hermolla todella näkyy raikkaissa uutuuksissa, joilla mallisto päivittyy tiheään tahtiin. Missguided sanoo inspiroituvansa yhtä lailla asiakkaistaan, catwalk-muodista, julkkiksista ja sosiaalisen median tähdistä. Missguided todella ymmärtää, mitä on olla nainen tänä päivänä. Sukella merkin hauskaan ja naisia voimaannuttavaan maailmaan ja tule oman elämäsi muoti-ikoniksi!

Yhdistele ja sekoita