435 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Missguided Plus on tämän hetken kuumimpiin muotimerkkeihin kuuluvan Missguidedin suunnittelema mallisto kurvikkaille kaunottarille. Merkin päämalliston tavoin Missguided Plus tarjoaa ennätysnopeasti viimeisimmät catwalk-trendit nuorekkaalle, vaihtelunhaluiselle ja aina trendien tasalla olevalle kohderyhmälleen. Epämääräisiä A-linjaisia tunikoita, joita usein muodokkaille naisille tarjotaan, ei tästä mallistosta onneksi löydy. Malliston näyttävät vaatteet rohkaisevatkin naisia pukeutumaan itseään korostaen, ei peittäen.

Missguided Plus – kurvikkaita muotoja imartelevia vaatteita!

Perinteisesti vain yhteen vartalotyyppiin keskittynyt muotimaailma on hiljalleen avautumassa ja antamassa tilaa yhä monivivahteisemmalle naisten muodille. Kurvikkaat tyyli-ikonit Kardashianien tavoin kuuluvat Instagramin ja muiden kanavien seuratuimpiin henkilöihin. Itsevarmuus on kiistatta tärkein asuste, jota nainen voi mukanaan kantaa. Oikeat mittasuhteet ovat kuitenkin listalla heti seuraavana. Ostamalla omalle vartalotyypillesi mitoitettuja vaatteita et pelkästään korosta parhaita puoliasi – näytät yksinkertaisesti vain tyrmäävän hyvältä. Tämän tajuat viimeistään silloin, kun laitat sen täydellisesti istuvan vaatteen yllesi ensimmäistä kertaa. Avarat pääntiet ja istuvat, vyötäröä korostavat leikkaukset ovat erinomaisia valintoja. Myös yksivärisyys ja pystylinjaiset kuosit, esimerkiksi pystyraita, pukevat kurvikasta vartalomallia.

Missguided Plus – unohda itsesi peittely!

Onko tiedossa vuoden tärkeimmät bileet? Vai etsitkö vain raikkaan tyylikästä lookkia toimistolle ja vapaa-aikaan? Missguidedin puoleen voit kääntyä, kun tarvitset jotakin erottuvaa ja loisteliaan tyylikästä. Kaikki malliston vaatteet ovat merkin sisäisen design-tiimin kädenjälkeä, ja sydämentykytyksiä aiheuttavia uutuuksia tipahtelee valikoimaan jatkuvasti. Missguided Plus edustaa raikasta uutta toimintamallia, jossa plussakokoisille tarjotaan samat vaatteet kuin muillekin. Brittimerkki kutsuukin itseään voimaannuttavaksi, rohkeaksi ja edelläkävijämäiseksi. Uskalla siis rikkoa ne rajat, joita olet mahdollisesti itsellesi aiemmin asettanut pukeutumisen suhteen ja shoppaile riemulla ja rohkeudella.

Tutustu myös