Katalogi

Suositut filtterit
154 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko päivän asusi viehkeän naisellinen tai kenties räväkän rock-tyylinen? Missguided on merkki, johon luottamalla sinun ei tarvitse tyytyä kompromisseihin! Trendikkäät mallistot tarjoavat muodikkuuden aarreaitan meneville muusille. Tyylisi näyttävin ainesosa on hyväntuulinen fiiliksesi!

Missguided on ketterä vaatemerkki, joka räätälöi rohkeat tyylivalinnat viikon jokaiselle päivälle. Mallistojen valokeilassa ovat niin supernaiselliset mekot kuin arkiasusteiden huolettomat täsmävalinnat. Tämä valmistaja tunnetaankin urbaanien muusien omaperäisen tyylin luotsaajana. Repertuaarista löydät vastaukset niin bileiltojen kuin rentojen kaupunkilomien vaatepulmiin. Timantintarkat asukokonaisuudet on helppo koota päivän fiiliksen mukaan. Energinen vaatevalmistaja onkin tunnettu edelläkävijän askeleistaan!

Missguided – vaatevalintoja meneville tyylimuusille

Persoonallisen lookin taustalta löytyy itsevarma ja trenditietoinen asenne. Leikkisä Missguided on valmistaja, joka antaa avaimet viikonpäivien omintakeiseen tyylikkyyteen. Muotia rakastavat muusat ihastuvat mallistoihin, joissa on sopivasti viehkeyttä ja särmää. Suositpa ketterää katutyyliä tai vaikkapa korkokenkien kopinaa, Missguided on jo etsinyt tyylitärpit päivän asuusi. Mallistot henkivät ryppyotsatonta tyylikkyyttä, joka ulottuu päästä varpaisiin.

Missguided on valintasi silloin, kun etsit vaatekaappiisi sekä trendikkäitä yllätyksiä että arjen luottovaatteita. Rakenna asukokonaisuus esimerkiksi statement-tyylisten farkkujen johdolla. Erilaisilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla ripottelet asuun persoonallisuutta. Hyvin istuvat puserot, rennot kauluspaidat tai pirteät topit ovat takuuvarma valinta urbaaniin tyyliin. Näyttävät leikkaukset ja aistikkaat tekstuurit maustavat asuasi naisellisella särmikkyydellä. Siluettimainen mekko on nappivalinta niin illanistujaisiin kuin leffailtaan. Korkeat korot annostelevat asuun leikkisää eleganssia. Valitse jalkineiksi esimerkiksi teräväkärkiset avokkaat, sirot sandaalit tai näyttävät nilkkurit. Tai rentoile pirteiden tennareiden, hyvin istuvien housujen ja rennon päällystakin kombolla. Kun kaipaat asuusi uudenlaista jujua, leikittele esimerkiksi printeillä ja rohkeilla yksityiskohdilla. Asustevalintojen priimaa edustavat metallisävyiset korut ja naiselliset olkalaukut, jotka mätsäävät omintakeiseen tyyliisi.

Särmikäs Missguided on urbaanin glamourin edelläkävijä!

Yhdistät helposti