Suodatin1

Missoni
Mallisto

231 tuotetta

Elätkö muodille, mutta kaudesta toiseen pintansa pitävä minimalismi ei ole juttusi? Boheemin ja naisellisen tyylin aikakausi ei onneksi suinkaan loppunut 1960-luvun kultaiselle hippikaudelle. Italialainen vaatemerkki Missoni tuo ylellistä rempseyttä modernin naiselliseen tyyliin. Vuonna 1953 Ottavio ja Rosita Missonin toimesta perustettu merkki on tunnettu värikkäistä, neuloskankaasta valmistetuista vaatteistaan. Italialaisluksuksen taitajan luomuksia on päästy ihastelemaan aina muotilehti Voguessa asti. Printeistään tutun brändin arvoja ovat paitsi rohkea tyylikkyys myös perhe - perheyrityksenä aloittanut yritys on edelleen perustajasuvun omistuksessa.

Missonin vaatesuunnittelu keskittyy tekemään naisten jokapäiväisestä tyylistä erityistä. Oikeilla vaatteilla aamuinen asun valinta muuttuu rentouttavaksi rutiiniksi. Kuvioilla ja kuoseilla iloittelu sekä erilaiset naisvartalot huomioonottava vaatesuunnittelu takaavat merkin menestyksen tyylistään nauttivien naisten keskuudessa. Missonin vaatteet ovat seksikkäitä omilla ehdoillaan. Italialaismerkin vaatteissa naisellinen viehkeys saavutetaan rohkeilla printeillä ja hyvin leikatuilla mekoilla. Rohkeista tyyliratkaisuistaan huolimatta kaikki vaatteet jättävät tilaa käyttäjänsä omalle persoonalle - sinä päätät, miltä lempiasusi tulee näyttämään.

Missoni - ylellisiä materiaaleja ja kuvioita persoonallista tyyliä rakastavalle naiselle!

Neuloskankaiset mekot ja neuleet ovat Missonin mallistojen kantava voima. Erinomaisesti arkikäyttöön sopivat mutta oikealla asustuksella myös juhlaan taipuvat mekot sopivat jokaiselle. Valitse helma joko vyötäröltä levenevänä mallina tai lantiota korostavana kynämallina. Joustavan neuloksen ansiosta kapealinjainenkaan hame tai mekko ei tunnu epämukavalta vaan mukautuu vartalon muotoihin. Reippaat raidat tai koristeelliset kukkaprintit tekevät mekosta kiinnostavan ja asun keskipisteen jo itsessään. Rakastatko naisellista boho-lookia, mutta valitset asuusi helmojen sijaan mieluummin housut ja paidan? Tarjolla on myös rentoja housuja sekä neuletakkeja. Italialaiseen tapaan brändin valikoimasta löytyy myös laadukkaita kenkiä. Huikaisevat kiilakorot ja uniikit pintakuvioinnit takaavat, että uudet kenkäsi eivät jää ilman huomiota.

Uskalias pukeutuja ottaa Missonille ominaisista printeistä kaiken irti ja yhdistää niitä keskenään. Eri kuvioiden yhdistely vaatii harjaantunutta tyylisilmää - onnistunut lopputulos kuitenkin palkitaan. Aloita kokeilu pienistä pinnoista. Yhdistä kuviollinen mekko esimerkiksi printillisiin sandaaleihin tai hiuspantaan. Yksinkertaisemmasta linjasta pitävä pysyttelee hyväksi havaitussa yhden printillisen vaatteen tyylissä. Lisää esimerkiksi kuvioituun toppiin yksivärinen alaosa ja pelkistetyt asusteet. Mustavalkoisen printin kanssa sopivat sekä mustat että puuteriset väripinnat. Voimakkaat tehostevärit asusteissa näyttävät trendikkäiltä, kunhan muistat säilyttää muotokielen yksinkertaisena.

Yhdistele ja sekoita