Suodatin1

171 tuotetta

Mitchell & Ness on legendaarinen jenkkimerkki, joka on maailman eturivissä etenkin snapback-lippisten valmistajana. Philadelphiassa vuonna 1904 perustettu Mitchell & Ness on kasvanut ikoniseksi osaksi urbaania kulttuuria ja on arvostettu merkki niin urheilutähtien kuin amerikkalaisen urheiluhistorian fanien joukossa. Tuotteiden laatu on maailmankuulua ja tärkeä syy sille, miksi merkki on tänä päivänä niin suosittu. Tämän urheilujätin lippikset ja pipot istuvat juuri niin kuin pitää. NBA, MLB, NFL ja NHL ovat esimerkkejä liigoista, jotka luottavat Mitchel & Nessin ammattitaitoon ja joiden lisenssit merkillä on.

Mitchell & Ness omaa reilusti swagiä ja katu-uskottavuutta

Mitchell & Ness sai alkunsa kun painin ja tenniksen mestari Frank P. Mitchell ja hänen ystävänsä Charles M. Ness perustivat yhteisen urheiluliikkeen Philadelphiassa. Aluksi merkki keskittyi korkealuokkaisten tennismailojen valmistukseen, ja vuonna 1933 brändi ryhtyi valmistamaan Philadelphia Eaglesin baseball-joukkueelle vaatteita. Tämän jälkeen vuorossa olivat lisenssit muun muassa NBA- ja NHL-joukkueille. Näin merkin suosio lähti räjähdysmäiseen nousuun. Mitchell & Ness otti myös nopeasti jalansijaa hiphop-kulttuurissa ja tänä päivänä merkki on olennainen osa monen musiikkimaailman kirkkaimman tähden katu-uskottavaa tyyliä.

Ikonisia snapback-lippiksiä aitoon jenkkityyliin

Tästä mallistosta eivät vaihtoehdot lopu kesken. Tarjolla on toinen toistaan päräyttävämpiä lippiksiä, joilla coolius-kertoimesi nousee hetkessä kaakkoon. Lippikset on muotoiltu siten, että niissä on klassinen snapback ja suora lippa. Tämän ansiosta niitä voi pitää lippa suunnattuna niin eteen, taakse kuin sivullekin. Mikä on sinun suosikkijoukkueesi, jonka logoon haluaisit pukeutua? Valittavanasi on urheilumaailman kuumimpia nimiä baseball-, jenkkifutis-, koripallo- ja jääkiekkojoukkueiden joukosta. Mallistosta löytyy myös rennompia bucket hat -hattuja eli perinteisesti kalastajanhattuja, jotka etenkin rap-tähti Schoolboy Q on tehnyt jälleen ajankohtaisiksi. Jos haluat palan aitoa jenkkityyliä, luota vain yhteen merkkiin!

Tutustu myös