Yksikään asukokonaisuus ei ole täydellinen ilman italialaista Miu Miu -glamouria. Miuccia Prada tuo leikkimielisen kapinoivassa ”kakkoslinjan” tuotannossaan esille ennen kaikkea hittituotteita, jotka ovat pikemminkin tyttömäisiä kuin tyylikkäitä. Brändi on jo vuodesta 1993 saakka leikitellyt ekspressionistisilla tyyleillä ja muodoilla. Etenkin epätavanomaiset asusteet ovat hyvä esimerkki tästä. Tämän vuoksi sinun kannattaa tänä kesänä ehdottomasti hankkia aurinkolasit, jotka edustavat italialaista Miu Miu charmia. Kerromme nyt, mihin trendimalleihin muotifriikit luottavat.

Oh la la! Miu Miu vie kohti kesää

#Muovikehykset: Miu Miun leveät, puolisuunnikkaan muotoiset muovikehykset – samanlaiset kuin Audrey Hepburnilla – ovat tämän kesän ehdoton trendi. Jos valitset väriksi klassisen mustan, sopivat lasit siistiin lookiin. Tärkeää on yhdistellä laseja tyylitietoisesti. Farkut sopivat hyvin, mutta culottes-housut tai 7/8-pituiset kangashousut näyttävät huomattavasti eleganteimmilta. Kun yhdistät niihin muodikkaan valkoisen rusettipuseron, mustat loaferit ja pisteenä i:n päälle mustan ostoslaukun, on kesälookisi täydellinen.

#Pyöreät lasit: Terveisiä 70-luvulta! Muodin maailmassa kaikki palaa aikanaan, ja tällä kaudella paluun tekevät pyöreät aurinkolasit 70-luvun tyyliin. Hippityylin maksimekossa olet täydellisen valmis lähtemään festareille. Aikuisemman ilmeen stailaat androgyynillä dandy lookilla, johon kannattaa valita ohuet kangashousut ja rento v-päänteinen t-paita sekä rennosti laskeutuva ylipitkä bleiseri. Korkokengät täydentävät kokonaisuuden.

#Sirot kehykset: Siroihin kasvoihin sopivat sirot kehykset. Etenkin metallikehykset näyttävät arvokkailta ja kullanvärisinä ne kohentavat tyylisi hetkessä. Suosittelemme kehyksiä, joissa muoviosa ei kata koko linssin ympärystä. Roosa ja siihen sointuvat lasit ovat todella tyylikäs valinta; ne sopivat erinomaisesti kotelomekon ja pastellinsävyisten asusteiden kanssa.

#Leopardikuosi: Suurkaupungin viidakkoon varustaudut mitä parhaimmin Miu Miun aurinkolaseilla, joiden muovikehyksissä on leopardikuosi. Lasit sopivat yhtä hyvin tyylikkääseen bisnes lookiin kuin rentoihin vapaa-ajan asuihin. Yhdistä ruskeat lasit kermansävyiseen kašmirneuleeseen, vaaleiksi pestyihin farkkuihin sekä kamelinväriseen trenssitakkiin. Teräväkärkisillä ballerinoilla viimeistelet lookin täydelliseksi.

Yhdistät helposti