Mallisto / MIZU

 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

  Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

  Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.

  MIZU kulkee rinnallasi, kun kuljet kohti elämäsi seikkailua. Oli se sitten täydellisen aallon metsästys, vuoren valloitus tai vauhdikas lasku lumista rinnettä pitkin. MIZU-juomapullot on suunniteltu vastaamaan maailmanluokan atleetin ja eräilijän korkeisiin vaatimuksiin. Tulet ihastumaan MIZUn tuotteisiin, jos arvostat luovuutta, tyylikästä muotoilua ja olet tyyppiä, joka ottaa hetkestä kiinni ja hyppää pelottomasti aina uusiin seikkailuihin. Brändin juomapullot ovat ihanteellisia kylmän tai kuuman juoman tai vaikkapa smoothien kuljettamiseen.

  MIZUn pullosta juot tyylikkäästi

  MIZUn pullot edustavat modernin puhdaslinjaista muotoilua, ja ne istuvatkin yhtä lailla niin luonnon ääressä kuljeksivan matkamiehen käteen kuin kaupungissa reippailevan himohölkkääjän reppuun. Brändin design on tehokkaan laadukasta, mutta ennen kaikkea juomapullojen värit, harkittu muotoilu ja innovatiivinen viimeistely tekevät vaikutuksen tarkkasilmäiseen seikkailijaan, jolle imago on tärkeä, mikä näkyy omintakeisena tyylinä ja näyttävinä asusteina ja välineinä. MIZUn pullot on valmistettu elintarvikekäyttöön tarkoitetusta ruostumattomasta teräksestä tai vahvistetusta lasista. Pulloissa käytetty teräs on korroosionkestävää kierrätysmetallia. Metalli tuo juomapulloihin myös viileää virtaviivaisuutta. Pintaa suojaa silikonikerros, joka tuo muotoiluun näyttävyyttä raikkaissa väreissä. Auringonkeltainen, raikas turkoosi vai syvän punainen? Mikä olisi oma energiavärisi, joka tehostaisi aktiivista elämäntyyliäsi ja kuvaisi persoonaasi parhaiten?

  MIZU on luonnon ja ihmisten asialla

  MIZU tarkoittaa vettä japanin kielellä. Merkin tärkein tehtävä onkin tarjota vettä aktiivista elämäntapaa viettäville seikkailijoille, ja samalla vähentää muovisten juomapullojen käyttöä. Brändin 2008 perustanut ammattilaislumilautailija Jussi Oksanen halusi luoda tuotteita, jotka ovat yhtä aikaa kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Matkoillaan luonnossa Oksanen törmäsi aivan liian usein muovipulloihin, jopa seesteisimmänkin erämaan keskellä. Olympiavoittaja haluasi tehdä jotain asian eteen ? brändi katsoo jo yhdenkin käyttämättömän muovipullon olevan voitto. Brändin arvoja ovat terveys, ympäristö, laatu ja kestävyys ? hauskanpitoa unohtamatta! Merkki tekee yhteistyötä useiden action-urheilun ammattilaisten ja konkareiden kanssa, jotka omaavat saman arvostuksen merta, vuoria ja kaupunkeja kohtaan ? paikkoja, joissa he temmeltävät lautaillen, surffaten ja skeitaten.

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua