Suodatin1

MJUS
Mallisto

75 tuotetta

Tahdotko itsellesi erikoislaatuiset kengät? Mjus tekee niitä muodista kiinnostuneille naisille ja miehille. Sen huippusuunnittelussa jyllää ehtymätön idearikkaus ja originelli raw elegance. Jalkineista heijastuu italialainen rohkeus ja yllätyksellisyys. Brändiä inspiroivat luonnon monimuotoisuus ja sen värimaailman huumaava kirjo.

Mjus syntyi suunnattoman kauniilla Gardajärven alueella, josta ei ole pitkääkään matkaa huippumuotia sykkivään Milanoon. Jos yhdistät brändin platform-nilkkurit uranaisen tyylikkääseen trenssiin, olisit valmis astelemaan suoraan Via Monte Napoleonelle. Silmäilisitkö siellä kiinnostavia katutyylejä? Palaisit varmaan vielä illalla takaisin pienelle aperitivolle? Silloin voisit pukea korolliset avokkaat ja elegantin vapaa-ajan mekon. Miehen farkkutyyliin istuvat esimerkiksi upeat nauhakengät ja vyötäröpituinen pusakka. Brändin jalkineet tekevät feminiinisistä ja miehekkäistä toimistotyyleistä huippumuodikkaita. Esimerkiksi perinteisestä poikkeaviin tennareihin yhdistyvät luontevasti vajaamittaiset lahkeet ja tiukan asiailmeen kaulukselliset paidat. Muistathan silti, että paitojen eloisa kukkakuosi sallitaan kaikille!

Mjus erottuu mielikuvitusrikkailla ideoilla

Mjus taiteilee tekstuureilla, kikkailee käärmekuoseilla ja odottamattomilla kohokohdilla. Jalkineiden pinnassa on monenlaisia tasoja ja ulottuvuuksia. Miten todellinen taituruus ilmenee? Mjus saa erilaiset elementit yhdistymään sulassa sovussa, toisiaan tyylikkäästi tukien. Naisellisen sileät pinnat ovat saaneet seuraansa rosoisia efektejä. Miesten kenkien tehosteet ovat taiteellisia, mutta maskuliinisella twistillä.

Maanläheiset värit toistavat kukkaketojen kiehtovuutta. Kengissä on maagista metallin hohtoa ja uskaliasta rouheutta. Värikylläisessä sinfoniassa on myös tummempia, rokahtavia sointuja naisille. Ihastuitko miesten kenkiin, jotka ovat väriltään kuin myrskytaivas? Löydät joukosta myös upeita moderneja sävyjä, jotka aikoinaan miellettiin pelkästään feminiinisiksi.

Mjus luo omintakeisella muotisuunnittelulla kiinnostavia näkymiä katsojalle. Oletko naisellinen edelläkävijä, joka taidokkaasti väistelee uransa urbaanit karikot? Tämä brändi sopii trendejä rakastavalle miehelle, joka uskaltaa innostua! Asusta kokonaisuus yhtä ärhäkällä laukulla. Ehkä teet asustasi askeettisen, jossa vain kengät ovat päivän päätähtenä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua