Suodatin1

Modström
Mallisto

353 tuotetta

Modströmin vaatteet ovat valloittava sekoitus juhlaa ja arkea, räväkkyyttä ja raikkautta sekä kapinallisuutta ja muotitietoisuutta. Sen designin ydinajatuksena on luoda nykyaikaista, monikäyttöistä ja kansainvälistä naistenmuotia yhdistellen uusimpia trendejä, naiseuden iloista voimaa ja urbaanin katumuodin vivahteikkuutta.

Trendit ovat ihania, ja ihaninta on, jos niihin voi tarttua nopeasti! Tanskalainen muotibrändi Modström sai alkunsa tästä havainnosta. Sen tavoitteena onkin tuoda raikkaimpia muotimaailman tuulia mahdollisimman nopeasti myös kuluttajien vaatekaappeihin. Modström pitää päämajaansa elävästä katumuodistaan tunnetussa Kööpenhaminassa, ja sen vaatteissa voi havaita uusimpien trendien lisäksi myös skandinaavisen muotokielen ja perinteen vaikutuksen. Tämän päivän skandinaavisuus tarkoittaa kuitenkin muutakin kuin pelkistettyjä värejä ja muotoja – Modström muokkaa tanskalaisen muodin klassisia piirteitä leikkisämpään ja kulttuurisesti moninaisempaan suuntaan, jolloin skandinaavinen minimalismi saattaa saada uusia sävyjä esimerkiksi Etelä-Euroopan värimaailmasta tai Aasiasta ja Afrikasta inspiroituneista kuoseista. Skandinaaviselle muodille ominainen käytännöllisyys on kuitenkin läsnä kaikissa sen vaatteissa.

Modström – rohkeiden trendien ja skandinaavisen perinteen leikkiä

Modström todistaa, että rennon ja mukavan arkityylin ei tarvitse näyttää tylsältä. Herätä yksivärinen puuvillapaita uuteen eloon yhdistämällä siihen esimerkiksi näyttävillä ornamenteilla kuvioidut, kauniisti laskeutuvat kangashousut. Monikäyttöisen trikoomekon olemus muuttuu puolestaan asusteiden mukaan – sandaaleihin ja kesähattuun yhdistettynä se on täydellinen hellepäivän asu kun taas sukkahousut, avokkaat sekä kokonaisuuteen sopiva jakku tekevät siitä miellyttävän mutta asiallisen toimistovaatteen. Modström antaa särmikkään ulkomuodon myös mukavuusvaatteiden ykkösenä tunnetuille haalareille, ja lisäpotkua haalariasuun voit luoda vaikkapa korkeilla platform-koroilla. Laajasta mallistosta löydät lisäksi niin Pohjolan talvikauteen sopivat lämpimät ulkoilutakit kuin napakat minihameet ja -shortsit, jotka muuntautuvat kerrospukeutumista hyödyntäen jokaiseen säähän sopiviksi.

Modström on valintasi, kun etsit mutkatonta, rohkeaa ja feminiinistä tyyliä, jossa nykyaikainen särmikkyys kohtaa luonnonmukaisen kosketuksen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua