Mallisto

Suositut filtterit
40 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arjen luksusta on kääriytyä pitkän, lämpimän suihkun jälkeen ylelliseen paksuun kylpytakkiin tai aloittaa uusi päivä rauhallisella aamiaisella pehmeän aamutakin turvallisessa syleilyssä. Saksalainen Möve valmistaa froteisia laatukylpytakkeja arjen hetkiin, joissa ei suorittamista tarvita.

Jo vuonna 1927 Saksassa toimintansa aloittanut Möve on perheyritys, joka on erikoistunut kylpyhuoneen ja kodinsisustuksen jokapäiväisiin mutta ehdottoman tärkeisiin tekstiilituotteisiin ja muihin tarvikkeisiin. Sen pitkän suosion perustana on ennen kaikkea laadukkaasta puuvillasta valmistettu froteekangas, joka työstetään esimerkiksi kylpytakeiksi ja pyyhkeiksi yrityksen Saksassa sijaitsevalla tehtaalla. Tuotteiden yleisilmeessä vahvat perinteet kohtaavat nykyaikaisen muotoilun innovatiiviset otteet. Möven suunnittelijat havainnoivat maailmalla matkatessaan uusimpia kodintekstiilien ja -tarvikkeiden trendejä, ja ottavat vaikutteita esimerkiksi taidenäyttelyjen ja kiinnostavien hotellien tunnelmista. Suunnittelijoita inspiroivat myös aina trendikkään Berliinin värikäs ja elävä kaupunkikulttuuri sekä esimerkiksi Potsdamin palatsin historiallisen tunnelman ja modernin rakentamisen kiehtova liitto.

Möve – froteen pehmeyttä arjen rauhallisiin hetkiin

Perinteinen kylpytakki muuntuu Möven taitavassa käsittelyssä moneksi ihanaksi malliksi niin naisten kuin miestenkin makuun. Onko sinun valintasi perinteinen, jämäkän puuvillainen hupputakki, johon kelpaa kääriytyä suoraan suihkun jälkeen? Vai etsitkö hyvin päällä pysyvää vetoketjullista aamutakkia, joka pehmeän kankaansa ansiosta toimii mainiosti myös oloasuna? Tai miten olisi japanilaista tunnelmaa henkivä minimalistinen kimono-tyylinen puuvillatakki? Useimmat Möven takit on varustettu tilavilla taskuilla ja käytännöllisellä vyöllä. Valikoimasta löydät myös koristekirjailujen, näyttävien kaulusten ja luonnollisen pellavan tuomaa luksuksen tuntua. Väriksi voit valita esimerkiksi perinteistä kylpylätunnelmaa huokuvan valkoisen, reippaan sporttisen sinisen, raikkaan pirteän pinkin tai klassisen yksinkertaista tunnelmaa henkivän mustavalkoruudullisen kuosin.

Möven ylellisten froteetuotteiden väri- ja kuosivalikoima on laaja, mutta kaikkia malleja hallitsevat valloittava pehmeys, hienostuneisuus ja kestävyys. Froteetuotteet eivät vanhene helpolla käytössä, vaan elävät arjen vaiheita kanssasi vuosikaudet.

Tutustu myös