Suodatin1

188 tuotetta

Molly Brackenin vaatteissa kiteytyy sana femme, ranskalainen naisellisuus. Se onnistuu olla yhtä aikaa tyttömäisen kepeä ja naisellisen vahva. Brändi pukee nuoret naiset, joilla on vahva kuva siitä, mitä heidän oma naisellinen tyylinsä on, ja mielellään myös korostavat sitä.

Kun ranskalainen Catherine Sidonio sai lahjaksi mieheltään laatikon suvun vanhoja musta-valkoisia valokuvia, oli Molly Bracken -merkin tulevaisuus sinetöity. Kuvissa esiintynyt tyttö, Molly, inspiroi Catherineä perustamaan oman merkin vahvoille ja naisellisille naisille. Molly Brackenin tarina on yhtä vahva ja kaunis kuin naiset, jotka pukeutuvat merkkiin.

Très chic, très hip, très sexy!

Molly Brackenin vaatteissa yhdistyvät menneiden vuosien klassikot ja ranskalainen hienostuneisuus, jossa on häivähdys viatonta flirttiä - leikkisät kuviot, pehmeän pörröiset materiaalit ja sievät yksityiskohdat tuovat neuleisiin kepeyttä. Korosta naisellista uumaasi yhdistämällä vintage-henkinen pallomekko tyllikoristein sievään, lyhyeen neuleeseen. Siro vyötärövyö katkaisee siluettisi korostaen entisestään kaunista uumaasi ja tuoden tiimalasi mallia. Vyöefekti toimii myös pörröisen, pitkän neuleen kanssa, jonka voit yhdistää tekonahkaisiin legginseihin ja tyylikkäisiin nilkkureihin.

Nauti naisellisesta pitsistä pehmeissä neuleissa. Pitsisomisteet tuovat feminiinistä pehmeyttä kovan bisnesnaisen kotelomekkoihin, jotka käyvät niin tyrmääväksi juhla-asuksi illanviettoon että virtaviivaiseksi bisnes-lookiksi jakun kanssa. Pörröiset neuleet ovat Molly Brackenin suosikkeja ja niillä tuot veikeää kontrastia kiiltäviin pintoihin ja denimiin. Yhdistä lyhyt pörröneuletakki suosikkifarkkuihisi ja yksiväriseen mustaan tai valkoiseen t-paitaan. Pörröneuleet tuovat somaa kontrastia myös rockinpaankin lookiin, jossa huikeat ylipolvensaappaat kohtaavat mustat slim fit -farkut ja kiiltävän topin. Sujauta toppi farkkuihin ja valitse korkea vyötärö, kun haluat korostaa tiimalasivartaloasi ja tuoda asuun vintage-fiilistä.

Yhdistät helposti