Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Pituus
391 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Muodissa on vain yksi totuus; ranskalainen tyyli ei mene koskaan pois muodista. Ranskan sydämessä syntynyt Morgan tuo viimeisimmät muotiluomukset vaatekaappiisi unohtamatta ajatonta eleganssia, jonka tämä todellinen pariisilainen on aina taitanut. Pariisilaisella slangilla rakkautta ja hullaantumista tarkoittava Morgan sopii tyylitaiturille, joka uskaltaa olla oma itsensä, ja osaa vaatia arvoistaan laatua ja tyyliä. Voit pukeutua kuin Champs-Élysées'n näyttävät kaunottaret leikkisän värikkäästi, mutta samalla klassisen hienostuneesti Morganin muotojasi imarteleviin mekkoihin, täydellisesti istuviin takkeihin ja parhaisiin korkokenkiisi. Vaikka vain vilahtaisit vilkkaassa katukuvassa, teet lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin, jotka näkevät sinut.

Taidokkaasti luodut yksityiskohdat takeissa, hulmuavat hameen helmat yhdistettynä mielikuvituksellisesti muuten minimalistiseen asuusi, luovat täydellisen päivälookin. Jos olet ihastunut Sienna Millerin luomaan boho chic -tyyliin, lisää hillittyyn asuusi hiukan bling-blingiä koristeellisilla asusteilla. Juhlapäivänä haluat imarrella parhaita puoliasi glamouria hehkuvassa iltapuvussa. Tyttöjen iltana haluat pitää hauskaa ja näyttää hauskalta. Lähditpä drinkeille sitten Morganin upeassa pikkumustassa, sähäkässä pitsimekossa tai farkuissa ja tyttömäisessä topissa, kohteliaisuudet eivät lopu vielä alkuillasta.

Morgan – Mode à Paris

Toinen toistaan upeampia luomuksia suunnitellut syntyperäinen pariisilainen on kasvanut huippumuodin keskuudessa itsevarmaksi ja naiselliseksi brändiksi, joka se on tänään. Morganin tarina alkoi pariisilaisen muodin ytimessä Le Sentierin tekstiilikorttelissa vuonna 1968, kun siskokset Jocelyne Bismuth ja Odette Barouch perustivat pienen alusvaateputiikin täysin tietämättöminä siitä, millainen suosio heitä odottaisi. Nyt ranskalaisten naisten sydämet valloittaneen laatumerkin monipuoliset neule- ja neulemekkomallistot tuovat uudenlaista, tyylistä tinkimätöntä, pehmoista lämpöä myös pohjoismaisen naisen pukeutumiseen.

Vaatteilla luot itsevarman tyylisi työpaikalla ja vapaa-ajalla. Oli kyseessä sitten urasi tai vaatekaappisi, älä tyydy vähempään kun tiedät ansaitsevasi parempaa. Napakka kynähame yhdistettynä asialliseen paitapuseroon, jossa on hauskoja detaljeja, viestivät hyvän tyylitajusi lisäksi mielenkiinnostasi työtä kohtaan ja hyvästä huumorintajustasi. Kerro itsestäsi tarinaa, josta pidät ja valitse vaatekaappiisi pariisilainen kaunotar: Morgan.

Tutustu myös

Morgan on ylellistä, pariisilaista naisten muotia, joka on jo yli 40 vuoden ajan ilahduttanut naisia ympäri maailman sen uniikilla, ylellisellä eleganssilla. Morgan tarjoaa nuorekasta ja naisellista muotia muotitietoisille naisille, jotka haluavat pukeutua viimeisimpien trendien mukaisesti, tyylikkäästi ja persoonallisesti. Morgan-tuotemerkin historia alkoi vuonna 1968 kahden sisaruksen¸ Jocelyne Bismuthin ja Odette Barouchin, perustaessa pienimuotoisen perheyrityksen. Kotimaassaan tämä tuotemerkki tuli aluksi tunnetuksi heidän ainutlaatuisesta tekstiiliosaamisestaan. Nykyään tämä muodikas tuotemerkki on hyvin tunnettu ja erittäin arvostettu ympäri maailman. Tämä elegantti ranskalainen tuotemerkki tarjoaa naisellista ja ylellistä tyyliä arkeen ja juhlaan. Morgan-tuotevalikoima on todella runsas. Valikoimasta löytyy kaikki, mitä trendikäs ja tyylitietoinen nainen tulee tarvitsemaan elämässään. Mallistosta löytyy mekko jokaisen makuun ja tyyliin. Väreinä on käytetty tyylikästä ja klassista mustaa, valkoista sekä ihania, kirkkaita värejä. Tuotemerkin valikoimasta löytyy kaikkea!

Morgan – täydellinen tuotemerkki trendikkäälle ja tyylitietoiselle naiselle!

Luo täydellinen tyyli kiireestä kantapäähän tällä elegantilla tuotemerkillä. Morgan-vaatteet on koristeltu kauniilla yksityiskohdilla, kuten turkiksella ja upeilla kuoseilla. Pukeudu pehmeään pooloneuleeseen, kauniisiin farkkuihin ja viimeistele trendikäs tyyli suurella olkalaukulla, nilkkureilla ja turkistakilla. Todella muodikasta! Valitse yrityslounaalle pirteä, sininen vartalonmyötäinen neulemekko, pitkät mustat saappaat, beige trenssi ja viimeistele tämä upea asu beigen värisellä käsilaukulla. Täydellisen tyylikästä! Rentoon iltaan ystävien kanssa sopivat farkut ja särmikäs toppi tai viehättävä trikoomekko, nahkajakku ja pieni käsilaukku. Morganin juhlamekkojen, toppien, hameiden ja puseroiden joukosta löytyy jokaiselle naiselle sopiva asukokonaisuus, joka tuo esiin sinussa piilevän elegantin pariisittaren.