Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Pituus
391 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pariisilaista hienostuneisuutta rakastava ei voi vastustaa Morganin hemaisevan naisellisia asusteita ja vaatteita. Vaatteita, joissa vartalon tiimalasimallia korostavat leikkaukset ja geometriset kuviot, vartalon linjaa ylhäältä alas vuolevat muodot ja äärimmäisen trendikkäät detaljit yhdistyvät kauneuttasi juhlistavaksi ainutlaatuiseksi muotiluomukseksi.

Alusvaatemerkkinä aloittanut Morgan ymmärtää naisten vaatetuksen perusasiat; mikä saa naisen kuin naisen näyttämään vastustamattomalta. Meillä jokaisella on joku kohta, josta olemme ylpeitä. Onko se upean kapea vyötärösi, pitkät sääresi vai vartalosi tasapainoisena kokonaisuutena?

Morgan = Chic!

Morganin vaatteilla ja asusteilla ohjaat huomion juuri niihin kohtiin, joihin haluat. Muodokkuutta kuvioillaan maalailevan neulemekon ja vyön yhdistelmä sopii sirolle siluetille, vyötäröltä kevyesti laskeutuva A-linjainen mekko tai paita niille, jotka mieluummin kohdistavat huomion vartalon yläosaan. Ilmava ja lyhyt mekko ohjaa puolestaan katseen kauniisti päivittyneisiin jalkoihisi tai jännittävästi kuvioituihin sukkahousuihisi. Ojenna nilkkasi vielä suoraksi korkeissa korkkareissa niin optinen illuusio loputtomista sääristäsi on valmis.

Ranskalaisen muotitalon vaatteilla ja asusteilla luotu look on omiaan niin odotettuun biletysiltaan kuin työasuksi toimistoonkin. Aina kun kaipaat pientä itsetunnon buustausta, kaiva esiin Morgan-asusi, ja kohenna mieltäsi samalla kun suosiosi kasvaa kohisten päivän ja illan myötä. Hyvältä näyttäminen ei ole koskaan tuntunut näin mahtavalta.

Samaa mieltä on Hollywoodin kuumimpiin näyttelijättäriin kuuluva Eva Mendez, jonka sensuelli ilme syntyy kuin itsestään hänen poseeratessaan Morganin maxi-mekossa ja isoissa gipsy-tyylisissä korviksissa. Provokatiivisuus hienostuneella kosketuksella on laji, jonka molemmat, Eva ja Morgan, hallitsevat sekä yhdessä että erikseen.

Tutustu myös