Suodatin1

Morris
Mallisto

46 tuotetta

Morris tuo miesten preppy-tyyliin raikkaan tuulahduksen Tukholmasta. Sen designin juuret kulkevat syvällä hienostuneisuudestaan tunnetussa brittimuodissa ja toisaalta Manner-Eurooppalaisessa huolettomassa eleganssissa. Luonnollisesti sen kotimaa tarjoaa vahvan pohjan designissa, korkeassa laadussa ja suoraviivaisuudessa. Morris on modernin dandy-miehen luottomerkki. Se valmistaa samassa elegantissa hengessä suunniteltuja vaatteita myös naisille.

Morris luottaa klassikoihin

Morrisin laadukkaasti valmistetut ja tarkkaan räätälöidyt vaatteet sopivat urbaanin dandyn tyyliin siinä missä kenen tahansa klassikkoihin luottavan miehen hurmurityyliin. Merkki luo ajatonta designia, joka katsoo juuri sopivasti taakseen inspiroituen rakastetuista vintage-tyyleistä samalla harppoen modernin miesten muodin eturintamassa. Se luo uutta mutta antaa menneiden vuosikymmenten klassikkojen supatella suloista nostalgiaansa, mikä synnyttää kiinnostavan yhdistelmän. Monen gentlemannin ikoninen tyyli onkin peräisin 50-luvulta, jolloin muodissa vapauduttiin juuri sopivasti. 50-luvun maskuliininen estetiikka vetoaa ajankohtaisessa muodissa edelleen vahvasti, ja siitä voi löytää viitteitä myös tukholmalaismerkin mallistoista. Naisten vaatteissa se inspiroituu tyyli-ikoneista, joiden naisellinen tyyli flirttailee maskuliinisen tyylin kanssa. Se valikoi hyvin harkitusti ajankohtaisista trendeistä mallistoihinsa vain parhaat – ja klassikot se uudistaa esimerkiksi uudella materiaalilla tai värillä.

Morris on preppy-tyylin ytimessä

Morris-mies tietää mistä tulee ja minne menee, se näkyy itsevarmassa tyylissä. Hänet voi bongata niin Napolin pikkukujilta nauttimasta La Dolce Vitasta, elegantissa puvussa mittailemassa Pariisin arkkitehtuuria rentoa joie de vivre -asennetta virraten kuin urbaanissa Lontoossa diggailemassa suosikkiyhtyeensä musiikkia pienessä kuppilassa. Hänessä on ripaus kapinallista farkut-ja-t-paita-miestä, vaikka hän osaakin pukeutua aina etiketin mukaisesti. Arvostatko sinäkin klassista, eleganttia ja ajatonta tyyliä? Morriksen kauluspaidat, pikeepaidat ja bleiserit ovat elegantti lisä garderobiisi. Niitä on helppo yhdistellä niin rentoon farkkutyyliin, siistiin toimistotyyliin kuin huolettoman eleganttiin vapaa-ajan tyyliin. Ne ovat klassisia mutta sporttisen raikkaita. Trendikkäät tikatut kevyttakit ja bombertakit on helppo sovittaa niin farkkujen ja Morris-hupparin kuin kauluspaidan, puvunhousujen ja neuleen kanssa. Merkin kevyet mokkasiinit, loaferit ja tennarit viimeistelevät rennon eleganssin. Bisnesmiehen kannattaa tutustua Merkin charmikkaisiin pukuihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista