Suodatin1

75 tuotetta

Tuo kerralla huipputyylikästä muodikkuutta helteisille uimarannoille! Tyylin sinulle tuo italialainen muotitalo Moschino, joka on tunnettu iloisen värikkäistä ja laadukkaista vaatteistaan. Huippumerkin monipuoliset mallistot ovat laajentuneet biitsiasujen puolelle, joten Moschinon omaperäisestä tyylistä pääsee nauttimaan nyt myös uima-altailla ja hiekkarannoilla. MOSCHINO SWIM tuo näyttävyyttä ja varmaa pukeutumista auringonpalvontaan ja vesileikkeihin! Näissä kauniissa ja muodikkaissa uimapuvuissa, bikineissä ja uimashortseissa onnistut varmasti näyttämään tyylikkäältä. Brändin asuissa kelpaa nauttia aurinkoisesta säästä niin palmujen katveessa, koti-Suomen järvimaisemissa kuin hotellien uima-altaillakin!

MOSCHINO SWIM -bikineistä löytyy lukemattomia vaihtoehtoja niin olkaimettomien toppimallien kuin täydellisten kaarituellisten yläosienkin ystäville. Vai olisiko valintasi kenties klassiset lappubikinit, joiden alaosan voit näppärästi solmia yllesi kauniilla ruseteilla? Innovatiiviset ratkaisut loistavat bikinien suunnittelussa, joista on saatu taiottua upeita uima-asuja! Freesit värivaihtoehdot ja näyttävät yksityiskohdat takaavat, ettei biitsipukeutumisesi jää muiden varjoon!

Supermuodikkaissa MOSCHINO SWIM -uima-asuissa tuot esiin ennakkoluulottoman asenteesi

Naisten uimapuvut ovat tehneet paluun muodin huipulle ja niitä löytyy valikoimista niin kultaisin ketjuolkaimin, perinteisin spagettiolkaimin ja lantion paljastavin leikkauksin kuin napaan asti ulottuvin vetoketjuinkin täydennettyinä. Hauskaa ja kansainvälistä huippumuotia Moschinon tapaan!

Moschinon valikoimista löytyy miehille sekä lyhyitä uimahousuja että pitkälahkeisia uimashortseja. Näyttävyyden tavoin myös istuvuus on näissä uikkareissa huippuluokkaa. Värivalikoimat sisältävät hillittyjä tummia sävyjä, mutta rohkeille pukeutujille löytyy myös raikkaita kirkassävyisiä vaihtoehtoja. Useat mallit on koristeltu tyylikkäin MOSCHINO SWIM -logoin, joten voit olla varma että tyylikkyytesi näkyy kauas!

Moschinon uima-asut saavat aikaan varsinaisen matkakuumeen. Uima-asu ylläsi voit hetkessä kuvitella itsesi vaikkapa merkin synnyinsijoille, Välimeren rannalle Italiaan, kuuman auringon alle. Hemmottele itseäsi upealla lahjalla – MOSCHINO SWIM tuo muotia, näyttävyyttä ja iloa samassa paketissa!

Tutustu myös