74 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Moschino on nyt merkki kaikkien huulilla. Moschino Underwear on italialaisen luksusmuotitalon trendikäs ja nuorekas alusvaatemallisto, jossa voimakkaat värit, näkyvät logot ja seksikkäät leikkaukset ovat sulassa sovussa keskenään. Nämä alusvaatteet on tehty rohkeille, ennakkoluulottomille ja itsevarmoille pukeutujille. Sellaisille henkilöille, jotka astuessaan huoneeseen saavat muiden päät kääntymään selittämättömällä vetovoimallaan.

Moschino Underwear – sensuellia tyyliä sporttisilla mausteilla

Muodin "paha poika" Jeremy Scottin noustua Moschinon taiteelliseksi johtajaksi, on tämä perinteikäs italialaismerkki kokenut uuden nousukauden. Moschinon vaatteissa nähdään erityisesti superstaroja, jotka haluavat kohauttaa tyylillään. Esimerkiksi Miley Cyrus, Rita Ora ja Kendall Jenner ovat vakiokasvoja Moschinon vaatteissa. Myös miehet ovat tykästyneet merkkiin. Moschino Underwear -mallistosta löytyy erinomaisesti istuvia ja takuulla ihastusta herättäviä boksereita, alushousuja ja pyjamashortseja miehille. Nämä vaatteet on kuin tehty niihin kiireettömiin aamuihin ja rentoihin hetkiin oman kodin rauhassa. Alusvaatteet ovat nimittäin sen verran mukavia, että niissä viihtyisi vaikka koko päivän. Ne voivat hyvinkin olla juuri sellainen ostos, jota et luullut tarvitsevasi, mutta kerran hellittyäsi ihoasi näillä unelmanpehmeillä materiaaleilla et enää osaisi kuvitella olevasi ilman niitä.

Moschinon alusvaatekokoelma on rohkean ja itsevarman pukeutujan valinta

Moschino Underwear -alusvaatteissa on usein leveä resori, jota koristaa merkin tunnistettava logo. Isot ja näyttävät logot alusvaatteissa ovat jo tovin olleet maailmanlaajuinen trendi, joka ei näytä merkkejä hiljentymisestä. Anna logon vilkkua seksikkäästi vaikkapa farkkujen tai löysän hupparin alta. Alusvaatteissa näkyy muitakin tämän hetken kuumimpia trendejä, kuten sporttimuodista tuttua verkkokangasta ja vahvasti keskenään kontrastoivia värejä, esimerkiksi mustaa, punaista ja valkoista. Vahvojen värien lisäksi mallistosta löytyy myös naisellista roosaa ja freesiä valkoista. Alusvaatteet ovat toinen toistaan koukuttavampia joten emme tuomitse, vaikka kotiuttaisit niistä useammankin parin!

Yhdistele ja sekoita