Suositut filtterit
460 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Moss Copenhagen on merkki, johon tiivistyy tanskalaisten hallitsema eleetön tyylikkyys. Puhtaat ja maanläheiset värit yhdistyvät pehmeisiin materiaaleihin ja selkeälinjaisiin leikkauksiin. Vaatteet onnistuvat samanaikaisesti olemaan pelkistettyjä ja puhuttelevia. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Ei olekaan ihme, että Moss Copenhagen on vain muutamassa vuodessa noussut ensiksi tyylikkäiden tanskattarien ja sen jälkeen tyylitietoisten pukeutujien suosiksi ympäri maailman.

Moss Copenhagen on tyylikkäiden tanskattarien luottomerkki

Vuonna 2010 perustettu Moss Copenhagen suunnittelee vaatteita, jotka eivät huuda tai hypi silmille, mutta huokuvat sitäkin enemmän hiljaista eleganssia. Upeiden, puhdaslinjaisten leikkausten ansiosta tavallinen t-paitakin näyttää viimeisen päälle harkitulta ja tyylikkäältä. Malliston tähdiksi nousevat myös käytännöllisen kauniit neuletakit, upean siluetin luovat neulemekot sekä sporttisilla vaikutteilla maustetut bombertakit. Valkoinen sekä musta- ja harmaasävytteinen värimaailma mahdollistaa sen, että vaatteet ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat yhteen miltei minkä tahansa väristen vaatteiden kanssa. Voit siis yhdistää ne jo olemassa oleviin suosikkivaatteisiisi vaivattomasti. Varmimman päälle silti pelaat, kun pysyttelet samassa sävymaailmassa muunkin asun osalta. Maksimaalinen efekti sen sijaan syntyy, kun pukeudut yhteen väriin päästä varpaisiin. Esimerkiksi valkoinen neule ja valkoiset farkut ovat yllättävänkin toimiva yhdistelmä - ja käyvät myös kirkasvalohoidosta vuoden pimeimpinä aikoina.

Moss Copenhagen on minimalistin valinta

Myös Moss Copenhagenin asusteet ja kengät herättävät ihastusta. Merkin villahuivit ovat saavuttaneet jo nykyklassikon aseman, sillä unelmanpehmeät ja lämmittävät huivit paitsi suojaavat kylmältä viimalta, ovat myös kaikessa yksinkertaisuudessaan silmiä hivelevän kauniita. Mossin kengät ovat myös luku erikseen. Esimerkiksi merkin upeat mustat nilkkurit suorastaan viedään käsistä. Jos siis löydät oman kokosi, kannattaa toimia ripeästi. Myös kauniit olkalaukut koukuttavat raikkaan naisellisella tyylillään. Nämä voivat olla niitä asusteita, jotka pysyvät suosikkeinasi vuosikymmeniä.

Yhdistele ja sekoita