Mothercare haluaa antaa lapsille ja odottaville äideille vain parasta. Brändin kujeilevista mutta käytännöllisistä vaatteista pääsevät nauttimaan kaikki pienet muotihirmut vastasyntyneistä noin kahdeksanvuotiaiksi. Mothercare-nimen alla myydään myös esimerkiksi äitiysvaatteita, lasten lakanoita ja vauvanhoitotarvikkeita. Yrityksen perusajatuksena on, että lastenvaatteet voivat olla trendikkäitä, hauskoja ja monikäyttöisiä. Kivoissa ja mukavissa vaatteissa lapset jaksavat keskittyä tärkeimpään työhönsä eli leikkimiseen vaikka koko päivän.

Mothercare tekee tyylikkäästi pukeutumisesta lastenleikkiä

Lapsilla on kadehdittava kyky innostua kaikesta uudesta. Jo niinkin pieni asia kuin uusi mieleinen pusero riittää pelastamaan päivän. Lapsissa on kuitenkin eroja. Toiset asettavat tarkkoja ulkonäkövaatimuksia vaatteilleen ja omaavat tarkan muotisilmän jo pienestä pitäen, toisille vaatteissa korostuu lähinnä niiden käyttömukavuus. Onneksi mothercare tietää, miten trendikkyys ja mukavuus saadaan mahtumaan samaan vaatteeseen. Yrityksellä on useita eri mallistoja, joista perheen pienimmille löytyy puettavaa niin kaverisynttäreille, peuhupäiviin kuin tarhaankin. Anna pienokaisesi toteuttaa prinsessaunelmiaan esimerkiksi herkässä pitsisessä juhlamekossa tai näyttää taitonsa kiipeilytelineessä rennossa hupparissa. Pääasia on, että lapsi viihtyy vaatteissaan ja saa ilmentää niillä persoonaansa iästä riippumatta.

Mothercare tarjoaa pikkuihmisille vain parasta

Lastenvaatteet joutuvat normaalikäytössä kaikenlaisten likatahrojen uhriksi alta aikayksikön. Niinpä on tärkeää, että arkena käytettävät lastenvaatteet ovat käytännöllisiä, helppohoitoisia ja kestäviä. Vauvojen kohdalla lisäksi vaatteiden helppo puettavuus on itseisarvo, sillä vaippaa saa olla vaihtamassa tiuhaan. Mothercare on ottanut mallistoissaan huomioon myös kestävien perusvaatteiden tärkeyden. Käytännöllinen suunnittelu ei onneksi ole kuitenkaan sama kuin tylsä tai geneerinen suunnittelu, vaan perusvaatteetkin saavat olla hauskoja ja jännittäviä. Esimerkiksi nokkelat tekstiprintit ja vinkeät eläinhahmot tuovat säpinää niin collegepuseroihin kuin yöasuihinkin. Herkulliset ja raikkaat värit ilahduttavat takuulla kaikkia pikkuihmisiä. Mothercare tietää, mikä saa lapset viihtymään vaatteissaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista