Suodatin1

Moves
Mallisto

240 tuotetta

Minimum-muotitaloon kuuluva Moves tarjoilee esteettisesti kutkuttelevaa naisten muotia, jossa vahvat printit ja hauskat yksityiskohdat nousevat pääosaan. Bongaa brändin hurmaavasta valikoimasta ajankohtaiset trendit.

Nauti Movesin naisellisesta ilmeestä

Minimum-muotitaloon kuuluva Moves kietoo katsojan pikkurillinsä ympärille hurmaavalla naisellisuudella, joka näkyy brändin vaatteissa ihanina röyhelöinä, trumpettihihoina, pehmeinä leikkauksina ja kevyinä materiaaleina. Kauniit siluetit heräävät eloon suurissa printtikuvioissa, jotka ovat malliston vahvuus. Merkki on nuorekkaan rohkea, joka vahvojen printtien lisäksi panostaa kiinnostaviin yksityiskohtiin ja rohkeisiin leikkauksiin. Feminiinistä ilmettä korostavat muodot esiin vuolevat siluetit ja minihelmat. Tuo juhlatyyliin särmää trendikkäillä veluuri- ja samettimekoilla ajankohtaisissa kietaisumalleissa. Tämä valikoima on todellisesti suunnattu muotitietoisille naisille, jotka haluavat vaaterekilleen aina uusimpia trendejä ja kokeilevat myös erikoisempiakin ilmiöitä. He uskaltavat hätkäyttää mutta kaipaavat toisaalta arkeen luotettavia perusvaatteita. Tässä on skandimuotia twistillä. Muotitalo ottaa myös huomioon ympäristön ja ihmiset vaatteiden valmistuksessa ja kaikessa toiminnassaan.

Kolme vinkkiä rouheisiin katutyyleihin skandi-hengessä

Movesin designista kuultaa läpi sen kotikaupungin Aarhusin värähtelevän nuorekas energia ja monimuotoisuus. Aivan kuten Aarhus, brändin kokoelma on monipuolinen – erilaiset tyylit ja värit muodostavat koherentin kokonaisuuden. Tanskalaisen rento asenne muotiin näkyy kokoelman sporttimaailmasta lainatuissa klassikoissa, kuten t-paidoissa, collegepaidoissa ja verkkapuvuissa. Pohjoismainen minimalismi tunnetaan simppelistä ja käytännöllisestä stailauksesta, mutta tyylin ei suinkaan pidä olla tylsä. Se varmistuu tämän brändin luomilla kiinnostavilla yksityiskohdilla, jotka voivat olla niin epäsymmetriset hihat, hauska emoji-brodeeraus muuten klassisen t-paidan rinnuksissa tai kiinnostavat nyöritykset mekossa. Poimi valikoimasta ainakin korkeakauluksinen neulepaita tai college. Se näyttää todella kuumalta lempifarkkujesi kanssa. Ota haltuun sporttinen retromuoti tracksuitin muodossa. Oikealla stailauksella kyseessä on monipuolinen ja rento vaihtoehto farkuille ja t-paidalle. Kerrostaminen on tärkeä osa skandimuotia. Stailistimme vinkkaa, että klassiset takit pitävät kerrostetut tyylit kasassa tyylikkäästi. Yhdistä villakangastakki simppeliin siluettiin ja kiinnostaviin yksityiskohtiin. Panosta laadukkaaseen nahkatakkiin, joka sopii niin huolettoman hienostuneiden neulemekkojen kuin runsaiden kukkamekkojen pariksi. Pohjoismaisen modernina lookki pysyy, kun pidät värit minimissä ja siluetit simppeleinä. Ajankohtaisin trenditakki on pörröinen teddy, joka tuo suloista särmää rouheisiin katutyyleihin.

Yhdistät helposti