Mallisto

212 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

mtng-trendikengät ovat modernit, coolit, naiselliset ja täydellisen monipuolisesti yhdisteltävissä, olit sitten big city girl, viileän tyylikäs minimalisti tai kimalteita rakastava glamour-prinsessa. Espanjalaismerkin lippulaiva ovat iloisenväriset sandaalit joko paksuilla tolppakoroilla tai rennolla plateau-pohjalla; niillä astelet kesään tyylikkäänä ja mukavin askelin.

Espanjalainen perheyritys mtng on perustettu jo vuonna 1961. Se on siis edustanut laatua ja laadukasta viimeistelyä sekä catwalkien uusimpia kenkätrendejä jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Mtng tunnetaan tavastaan yhdistää tyyli, laatu ja käyttömukavuus – oli kyse sitten sandaaleista, espadrilloista, tennareista, nauhakengistä tai nilkkureista.

Mtng-trendien top 4

1. Espadrillot ja nauhat kohtaavat! Espadrillot osoittautuvat joka vuosi yhä uudelleen todellisiksi trendikengiksi kuljettaessaan meidät huolettomasti ja kevyesti läpi lämpimien kesäpäivien. Mikä koukuttaa tällä kertaa? Naisellisen nilkkanyörityksen yhdistäminen rentoihin niinikenkiin. Hienostunut elementti antaa espadrilloille elegantin säväyksen ja tekee niistä myös iltaelämään sopivat.

2. Huomio, haivaroitus! Paksut plateau-pohjat ovat jo parin kauden ajan kuuluneet erottamattomasti kenkäkaappiemme varustukseen. Tällä kaudella paksupohjissa on teräväpiirteisen profiilin ansiosta vieläkin enemmän särmää ja culottes-housuihin yhdistettynä ne ovat asukokonaisuuden suunnittelussa avainasemassa. Särmikkäitä hainhampaita tai hillittyjä aaltoja – pääasia, että pohjat huomataan!

3. Color blockingia toisella tapaa Tennareiden ja sandaaleiden värikontrastit laajenevat – nyt nimittäin myös pohjat saavat color blocking -kuosin. Kyllä, luit oikein. Eikä kyse ole ainoastaan värien, kuten mustan ja valkoisen tai ruskean ja kerman yhdistämisestä, vaan mukaan otetaan myös trendimateriaalit korkki, niini ja muovi. Color blocking valtaa materiaalit!

4. Metallic love! Hohtavaa hopeaa, lämmintä pronssia tai eleganttia kultaa – metallitriangeli kohottaa fiiliksen ja pitää tällä kaudella huolen muodin loistokkuudesta. Erityisen upealta näyttää metallisten pintamateriaalien yhdistäminen elegantin valkoiseen tai hillityn nudenväriseen pohjaan.

Yhdistät helposti