Suositut filtterit

Müsli by GREEN COTTON hurmaa harmonisissa sävyissä hehkuvilla vauvan- ja lastenvaatteilla. Ekologiseen lastenmuotiin erikoistunut brändi tunnistaa taaperoiden toiveet mukavista ja pehmeistä vaatteista.

Müsli by GREEN COTTON on esteetikkojen suosikki

Tanskalaisen ekomerkki Green Cottonin uusin brändi Müsli vetoaa erityisesti esteetikkoihin, jotka arvostavat helposti yhdisteltäviä ja laadukkaita vaatteita. Merkkiä kuvaavat aitous ja rauhoittavan hurmaava muotokieli. Green Cotton ei tee kompromisseja, ja myös sen Müsli-brändin vaatteet ovat ekologisesti sertifioituja. GOTS- ja Ökotex 100 -standardeja noudattava brändi korostaa ympäristöystävällisyyttä niin vaatteiden materiaaleissa kuin valmistuksessa aina värjäyksestä ompeluun ja neulomiseen. Myös valmistusmenetelmien ja työolosuhteiden eettisyys on otettu huomioon vaatteiden valmistuksessa. Vaatteissa ei käytetä haitallisia kemikaaleja, joten ne pienentävät allergiariskiä ja sopivat ihanteellisesti herkälle vauvaiholle. Merkki tarjoaa korkealuokkaista muotia vastasyntyneistä kouluikäisiin. Orgaanisen puuvillan mukanaan tuomaa pehmeyttä osaavat vanhempien lisäksi arvostaa myös lapset. Pukemalla lapsesi Müslin vaatteisiin voit huolehtia niin lapsesi kuin luonnon hyvinvoinnista.

Suosikkimme lasten ja vauvojen ajattoman kauniiseen tyyliin

Pohjoismaiset vanhemmat ovat asiantuntijoita, mitä tulee lasten funktionaaliseen ja miellyttävään pukemiseen. Käytännölliset ja kestävät vauvanvaatteet eivät kuitenkaan sulje pois muodikkuutta. Müsli by GREEN COTTONin vaatteet hurmaavatkin ajankohtaisella ja toisaalta ajattoman elegantilla ilmeellään. Harmoninen ja neutraali värimaailma ei tarkoita kuitenkaan tylsää lasten muotia, vaan näissä vaatteissa on reilusti hyväntuulista luonnetta, joka saa hymyn huulille. Suloiset printtikuviot ja eläinhahmot puhuttelevat lasten mielikuvitusrikasta vaatevainua. Murretut ja luonnollisen pehmeät sävyt tekevät vaatteista helposti yhdisteltäviä ja ajattomia. Niissä on jopa ripaus vintage-henkisyyttä. Poimi vauvatyyleihin ainakin brändin sympaattiset bodyt ja legginsit. Aktiiviset taaperot nauttivat viipyilevistä sunnuntaiaamuista suloisen pehmeissä haalareissa. Neuletakit ja mekot sopivat myös lasten juhlatyyleihin. Söpöt myssyt ja pipot viimeistelevät tyylin mutta pitävät ennen kaikkea uuden tulokkaan lämpöisenä. Vahva graafisuus tai mustavalkoinen värimaailma tuo lasten tyyleihin modernin ilmeen. Näissä vaatteissa tepastelevat ehdottomasti trendikkäimmät taaperot.

Yhdistät helposti