Mallisto

Suositut filtterit
9 tuotetta

Mulberry – brittiläisen klassikkomerkin vaatteiden charmi puree

Mulberry on brittiläisen muodin klassikkomerkki, jota rakastetaan ympäri maailmaa. Vuonna 1971 perustettu brändi tunnetaan etenkin nahka-asusteistaan, kuten laukuista ja kengistä, mutta sillä on paljon muutakin tarjottavaa. Sen valikoimaan kuuluu vaatteita laidasta laitaan. Merkin vaatteita kantavat ylpeydellä muotialan vaikuttajat ympäri maailmaa. Tilaa omat brittiläiset aarteesi vaatteista asusteisiin kätevästi Zalandolta.

Mulberryn identtiteetti on vahvasti brittiläinen. Merkin tyyliin kuuluvat nahkatuotteiden lisäksi esimerkiksi ryhdikkäät villakangastakit, klassiset ruutukangashameet, satiiniset paitapuserot ja hillityn hienostuneet mekot. Merkki on hakenut inspiraationsa englantilaisesta maalaiselämästä, mutta se antaa perinteiselle brittikulttuurille modernin twistin. Perinteiset kuosit, materiaalit ja mallit on tuotu kaupunkiympäristöön ja sulautettu osaksi nykyaikaista elämää. Merkki innovoi ja rikkoo perinteisiä kaavoja juuri sopivassa suhteessa. Brändin valikoimasta löydät toimivia lookeja esimerkiksi toimistoon ja businessmaailmaan. Vaatteet ovat tyylikkäitä ja samalla mukavia päällä.

Valtaosa Mulberryn valmistamista tuotteista on yhä erilaisia nahkatuotteita. Nahkatuotteet kestävät oikein hoidettuina käytössä vuosikymmeniä, ja tuotteiden kestävyys onkin osa brändin periaatteita. Perinteinen merkki luo vaatteita ja asusteita, joiden hohto säilyy pitkään. Ajattomat designit pitävät Mulberryn vaatteet ja asusteet käytössä vuodesta toiseen.

Nauti värikkäistä brittikuoseista

Mulberryn peribrittiläiset kuosit ilahduttavat tyylitaitureita. Skottiruudut ja kukkakuosit yhdistyvät valikoimassa ihastuttavalla tavalla. Nauti esimerkiksi röyhelöillä koristelluista mekoista ja paitapuseroista, jotka kukkivat monissa eri väreissä. Mikäli haluat pitää tyylisi hillittynä, yhdistä kukkapusero tai -housut toiseen yksiväriseen vaatekappaleeseen. Halutessasi voit kuitenkin herkutella kukkakuoseilla ja valita sekä ylä- että alaosan samasta kuosista. Mikään ei myöskään estä sekoittamasta erilaisia kuoseja keskenään. Yhdistele lisäksi rohkeasti erilaisia tekstuureja ja materiaaleja, sillä tämä antaa lookillesi yksilöllistä ilmettä.

Mikä olisi brittiläisempää kuin ryhdikkäät villakangasvaatteet? Mulberry on villakankaan leikkaamisen ja muotoilun mestari. Mikä parasta, merkin lämpimät villakangasvaatteet ja laadukkaat neuleet sopivat täydellisesti myös Suomen ilmanalaan. Valitse vaatekaappiisi esimerkiksi tummansinistä ja -vihreää yhdistelevä pitkä villakangastakki tai klassinen ruskea villakangastakki. Pitkä villakangastakki antaa viimeistellyn ilmeen mille tahansa arki- tai juhla-asulle. Vedä se esimerkiksi pitkän satiinimekon päälle – ja elegantti look on taattu.

Mulberry on businesspukeutumisen mestari, ja sen valikoimasta löytyvät kauniisti leikatut hameet ja jakut klassiseen makuun. Valitse esimerkiksi ruutubleiseri tai ajaton valkoinen bleiseri. Bleiserien seuraksi sopivat leveälahkeiset kangashousut. Klassiseen lookiin sopii myös esimerkiksi kynähame, jonka voit yhdistää ohueen neuleeseen. Halutessasi voit laittaa neuleen hameen kauluksen sisään ja korostaa näin siluettiasi.

Täydennä asusi laadukkailla nahkakengillä

Nahkataituri Mulberryn asun viimeistelevät tietenkin nahkakengät. Merkin valikoima on kuin kauniiden kenkien karkkikauppa, sillä upeita jalkineita on tarjolla monissa eri malleissa ja tyyleissä aina tennareista saappaisiin ja siroihin avokkaisiin. Merkin tuotteiden ydinarvoihin kuuluu paitsi tyylikkyys myös mukavuus, joten löydät valikoimasta mukavia ja jalalle terveellisiä kenkiä myös vapaa-aikaan. Esimerkiksi klassiset valkoiset tennarit ja paksupohjaiset remmisandaalit ovat täydellinen valinta kaikkiin vapaa-ajan menoihin.

Jos haluat räväyttää, yhdistä maiharimaiset nauhalliset nilkkurit hienostuneen kukka- tai röyhelömekon seurauksi. Myö valikoiman nilkkurit ja saappaat kannattaa yhdistää esimerkiksi kynähameeseen tai pohjepituisen mekkoon. Näin laadukkaiden kenkien lukuisat viimeistellyt yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Oletko etsinyt jo kauan täydellisiä mustia nahkasaappaita? Brittibrändi taitaa niiden tekemisen. Valitse esimerkiksi klassiset mustat saappaat vartta myötä nousevin nappimaisin koristuksin.

Perinteikkäältä brittimerkiltä löydät lisäksi pistokkaat, loaferit, ballerinat ja erilaiset avokkaat monissa eri malleissa. Myös sandaaleja on tarjolla monissa eri malleissa. Loaferit täydentävät klassisen brittilookin täydellisesti, ja voit valita jalkineet vaikkapa ajattomassa mustassa värissä tai heleän vaaleansinisenä.