Suodatin1

NA-KD
Mallisto

2,170 tuotetta

NA-KD on nouseva tähti – etsi oma hittisi

Päivitä lookkisi ja tutustu suuren suosion saavuttaneeseen uuteen mallistoon, joka on herättänyt runsaasti huomiota ympäri maailmaa. Ruotsalainen nopeasti kasvava uusi vaatebrändi on tuore tuttavuus, jonka ennakkoluuloton suunnittelu ihastuttaa. Mallistot ovat rohkeita ja luovia ja tarjoavat mahdollisuuden yhdistellä erilaisia materiaaleja uusien, rohkeiden tyylien luomiseksi. Brändi on myös naisellinen ja värikäs, ja sen valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi uimapukuja ja alusvaatteita myöten.

Tyylikäs mallisto on myös todella laaja. Löydät brändiltä vaatteita työpaikalle tämän hetken business casualin kuumimpien trendien mukaan. Vapaa-aikaan tarjolla on laaja valikoima katumuotia ja klassista tyyliä yhdisteleviä vaatteita. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun ryhdyt rakentamaan fiiliksen mukaan mieleisesi asukokonaisuuden. Juhlaan löydät myös klassisia vaatteita ja kenkiä, jota voit yhdistellä luovasti eri tyyleihisi.

Yritys tekee myös yhteistyötä monien some-vaikuttajien kanssa. Heiltä brandi on saanut ideoita, joita jakaa omille seuraajilleen. Valikoimastamme löydät vaikuttajien luomia valmiita tyylejä, joita voit soveltaa joko sellaisenaan tai käyttää inspiraation lähteenä oman tyylisi pohjaksi. Löydätkö mieleisesi vai haluatko olla luova? Miten kehittäisit valmista tyyliä tai muuttaisit sitä esimerkiksi räväkämpään suuntaan?

Tyylikästä ja käytännöllistä pukeutumista työhön

Työpaikkasi arjessa haluat tyylikkäitä mutta mukavia vaatteita, jotka antavat ammattimaisen kuvan mutta kuvastavat silti sitä, mitä olet ja edustat. Upeasta mallistosta löydät yksilöllisiä vaatteita, joita yhdistelemällä voit tehdä itsellesi koko työviikon lookin. Unohda tylsä, yllätyksetön työpukeutuminen. Miksi tyytyisit tavalliseen ja odotettuun? Ota haltuusi mahdollisuus tuoda persoonallisuutesi esiin edustavalla tavalla, joka viestii ammattimaisuutta.

Tyylikkäät ja erilaiset vaatteet yllättävät. Muodikkaat hihat ja esimerkiksi avolahkeet tuovat upeita yksityiskohtia pukeutumiseesi. Voit yhdistää klassisia yksivärisiä vaatteita räväkkiin kuvioihin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Etsitkö uutta mekkoa? Tutustu malliston värikkäisiin ja tyylikkäisiin mekkoihin. Nappaa itsellesi vaikkapa hieman erilainen paitamekko, joka kiinnittää katseen. Farkut eri väreissä ja malleissa kuuluvat myös brändin valikoimaan. Korkealaatuinen denim on muotimaailman kestosuosikki, joita mallistosta löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja.

Värikkäät svetarit ja takit täydentävät luontevasti asuasi, kun vuodenaika vaatii lämpimämpää puettavaa. Svetarit sopivat hyvin yhteen esimerkiksi farkkujen kanssa. Vertaile myös erilaisia takkeja eri asukokonaisuuksien kanssa ja löydä piristävä yhdistelmä. Värikkyyttä voit lisätä myös malliston upeilla printtipaidoilla, jotka sopivat yhteen lähes minkä tahansa alaosan kanssa. Värimaailmassa ja kuvioissa on valinnanvaraa klassisesta kukkakuviosta aina piristävän kirkkaisiin väriyksityiskohtiin.

NA-KD sopii kaikkiin tilanteisiin

Mallistosta löydät myös tyyliin sopivia kenkiä, jotka on suunniteltu viimeistelemään asukokonaisuutesi. Ota mukaan asuusi persoonalliset ja tyylikkäät tennarit. Valitse selkeä valkoinen, tai maalaile tunnelmaasi väreillä ja kuvioilla. Jos haluat säväyttää, valitse korkeampi korko tai juuri lempimekkoosi sopiva pitkävartinen saapas.

Löydät mallistosta myös juhlakenkiä, jotka sopivat hyvin monenlaisiin asuihin. Valitse hillitympään tilaisuuteen esimerkiksi sirot avokkaat, jotka ovat myös mukavat jalassa. Sandaalit tai pistokkaat sopivat niin businesstapaamiseen kuin viihteellekin. Rennompiin tilaisuuksiin mallistosta löydät erilaisia tyylikkäitä loafereita, jotka tuovat vielä enemmän yksilöllisyyttä tyyliisi. Bongaa myös hienoja ja yllättäviä vaihtoehtoja ‒ haluaisitko alleviivata tyyliäsi esimerkiksi vahvoilla biker- tai cowboybootseilla?

Yhtenäinen tyyli on läsnä kaikkialla. Siksi monipuolisesta mallistosta löytyvät myös naiselliset ja upeat uimapuvut, bikinit ja alusvaatteet. Ne erottuvat joukosta omalla uniikilla tyylillään ja edustavat samaa laatua ja suunnittelua kuin NA-KD:in muutkin vaatteet. Brändin valikoimasta löydät oman tyylisi siis myös esimerkiksi kylpylään tai rantalomalle. Voit määrittää oman tyyliisi ja nauttia, alleviivaten omaa persoonallisuuttasi sekä fiilistäsi jo alusvaatteista lähtien.