Katalogi

Suositut filtterit
1 847 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Himoitsetko aina uusimpia trendejä ja seuraat tarkasti muotilehtiä? Mielestäsi uusi aamu tarkoittaa uutta tyyliä, ja pukeudut aina fiiliksen mukaan. NA-KD on juuri se merkki, jonka puoleen trenditutka kannattaa kääntää.

NA-KD hengittää ja huokuu muotia

Trenditietoinen nainen on jo saattanut bongata tämän suhteellisen uuden tulokkaan. Muodin online-kaupasta omaksi vaatebrändiksi kasvanut trenditaituri omaa tarkan muotivainun ja rutkasti persoonallisuutta. Se tarttuu uusimpiin trendeihin ja muuntaa niistä omannäköisiä. Urbaani ja edgy katumuoti yhdistyy huippumuodista ammennettuun inspiraatioon. Näitä vaatteita voi bongata it-tyttöjen tyyleistä ja ikonisista katutyyleistä. Merkki on vaikuttanut muodin online-kaupan puolella 13 vuoden ajan, mutta omana brändinään se on uusi tulokas. Brändiä kannattaa pitää tarkasti silmällä, odotamme siltä jatkossakin jännittävää ja särmikästä naisten muotia. Ruotsalainen brändi pyrkii aina uudistumaan ja inspiroimaan. Merkin valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi kiehtovia kenkiä ja asusteita. NA-KD hurmaa särmikkään kiinnostavalla valikoimallaan. Brändin vaatteissa on raikasta asennetta, joissa on yhtä aikaa jotain huippumodernia ja vahvoja retroviboja. Emme saa tarpeeksemme kiinnostavista yksityiskohdista ja näyttävistä materiaaleista.

Pidä tyylisi ajan tasalla – ota haltuun valikoiman kolme parasta trendiä

Näyttävyys on tällä hetkellä sanoma, jota trendikäs muoti kantaa. Jopa arjen tyylit saavat olla liioitellun ylellisiä. Glamouri ei ole enää vain juhlatilaisuuksia varten, vaan hienostuneet materiaalit, kuten sametti ja satiini, yhdistetään arkisempiin vaatteisiin. Muodikkaasti pukeutuminen on lasten leikkiä, kun edessämme on näin monipuolinen valikoima. Löysimme helposti kolme suosikkitrendiä, jotka aiomme valjastaa käyttöön välittömästi. Statement-hihat tuovat farkkutyyliin twistiä. Merkin neuleet ja puserot röyhelö-, trumpetti- ja pallohihoilla hurmaavat uniikilla ilmeellään. Ne muuntavat muuten simppelin tyylin kiinnostavaksi. Yhdistä ne niin farkkuihin, kangashousuihin kuin hameisiin. Alaosakin saa olla nyt asusi näyttävin kohta. Hohtavat ja metalliset materiaalit ja sävyt housuissa varastavat katseet. Housut vievät ison tilan tyylissä, joten on suositeltavaa pitää yläosa ja asusteet minimalistisina, kun valitset jalkaasi säihkyvät statement-housut. Housut voivat olla niin vajaamittaiset tai lähes ylimittaiset, leveät pussivyötäröhousut kuin napakat farkkujen malleja mukailevat kangashousut. Brodeeraukset tuovat arkiseen farkkutyyliin pientä twistiä. Yhdistä ne trendikkäisiin slogan-paitoihin tai korkeakauluksiseen collegepaitaan. Kimallusta ja metallinhohtoa voi nyt valita niin asusteisiin, kenkiin kuin ala- tai yläosiin.

Yhdistele ja sekoita