Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Naiset

Naisten asusteet / Converse

55 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Lippalakki - mint foam Lippalakki - converse navy Lippalakki - white EDC POLY BACKPACK - Reppu - blue chili/glacier grey EDC POLY BACKPACK - Reppu - cool grey Lippalakki - dusk pink Lippalakki - port POLY CROSS BODY - Olkalaukku - charcoal Pipo - sunblush WOOLY AFLEX - Lippalakki - athletic navy MONOTONE CORE - Lippalakki - dark sangria TALL CUFF WATCHCAP - Pipo - converse black HEAT MAP CAMP - Lippalakki - converse black Lippalakki - petrol teal Lippalakki - black EDC POLY BACKPACK - Reppu - laser blue STADIUM - Huivi - black MONOTONE CORE - Lippalakki - athletic navy CORE - Lippalakki - converse black MONOTONE CORE - Lippalakki - pale putty CHARLES DAD - Lippalakki - converse black BIG LOGO CINCH - Reppu - multicolor MONOTONE CORE - Lippalakki - dark atomic teal CORE - Lippalakki - deep bordeaux EDC POLY BACKPACK - Reppu - red CORE - Lippalakki - converse charcoal EDC POLY BACKPACK - Reppu - enamel aqua/bayou EDC POLY BACKPACK - Reppu - converse black Lippalakki - pioneer blue Lippalakki - vapor pink GO BACKPACK - Reppu - black

Iki-ihanat asusteet! Asusteet ovat ehdottomia pukeutumisessa ja niitä ilman on vaikea olla. Asusteet ovat loistava lisä asukokonaisuuteen, sillä niillä voidaan vaivattomasti korostaa pukeutumistaan. Asusteet ovat myös koristeellisia ja usein myös käytännöllisiä, jolloin voidaan kätevästi yhdistää huvi ja hyöty. Tämän vuoksi Zalandolla on tyylikkäitä Converse-asusteita muotitietoisille naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Converse, joka on useimmille tuttu tennareistaan, valmistaa myös korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka edustavat urheilullista, aktiivista tämän päivän naista. Brändi käyttää asusteissaan raikkaita värisävyjä sekoitettuna perinteisiin Converse väreihin. Zalando on varannut valikoimaansa useita t laadukkaita Converse-asusteita, joita voidaan pitää yllä tai kuljettaa tyylikkäästi mukana. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua naisten Converse-asusteisiin Zalandolla ja valita oma suosikkiasusteesi.

Naisten Converse-asusteet ovat nyt saatavilla Zalandolla!

Selaa meidän upeaa naisten Converse-asusteiden valikoimaa, ja saat tyylikkään lisän asukokonaisuuteesi. Converse on suunnitellut mittavan valikoiman naisten Converse-asusteita, kuten esimerkiksi erilaisia tyylikkäitä olkalaukkuja, jotka ovat täydellisiä töihin tai työmatkalle, kokouksiin, kouluun, sekä moneen muuhun. Conversen naisten laukuissa on kätevät tilat kannettavalle tai tabletille, jotta voit vaivattomasti kuljettaa laitetta mukanasi. Älypuhelimelle löytyy erillinen tasku, joka tarjoaa sujuvan säilytyspaikan puhelimellesi. Valikoimamme naisten Converse-laukut ovat väreiltään hillittyjä sopiakseen saumattomasti naisen muuhun vaatetukseen. Voit valita väreistä, kuten harmaa, musta, punainen, vihreä ja sininen. Laukuissa on tutut Conversen logot näyttävästi esillä ja olkahihnassa on pehmeä toppaus miellyttävään kantamiseen. Valikoimasta löytyy myös olkalaukkuja, joissa on mukana käytännöllinen kantokahva, jolloin laukun kantotapaa voi vaihdella mielensä mukaan. Converse valmistaa myös trendikkäitä naisten aurinkolaseja upeilla tämän hetken kuumilla värivaihtoehdoilla. Valikoimasta löytyy muun muassa liiloja, pinkkejä, keltaisia ja ruskeita kehyksiä ja aurinkolasien muoto vaihtelee Wayfarer-tyylistä aina pilotti– ja perhostyylisiin luomuksiin. Conversen suunnittelemat naisten aurinkolasit ovat uv-suojattuja silmien parhaaksi.