Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Naiset

Naisten asusteet / Desigual

68 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
FIONA RUBI - Lompakko - black JULIA AMBER - Lompakko - black BELT TINA BASICO - Vyö - black BOLS VANCOUVER BLLOMSTAR - Reppu - black Olkalaukku - black Käsilaukku - black Shopping bag - navy JASPER LILA - Olkalaukku - black Olkalaukku - black HAT TROY - Pipo - carmin Shopping bag - black LIMA - Reppu - schwarz Käsilaukku - navy Lompakko - black Käsilaukku - black FREYA SQUARE - Lompakko - purple potion Olkalaukku - black Käsilaukku - purpura FIONA RUBI - Lompakko - bordeaux Olkalaukku - black Olkalaukku - chocofresa Olkalaukku - magenta haze SWEET FOREST - Huivi - ponderosa pine GLOVES BOTANIC - Sormikkaat - black BOLS BLOOMSTAR - Käsilaukku - black Olkalaukku - black Olkalaukku - chocofresa Olkalaukku - blue CARIBOU - Vyö - black MONE FIONA AMBER - Lompakko - black BOLS VANCOUVER MILITARY STUDS - Reppu - verde oscuro Olkalaukku - leather brown ROTTERDAM RUBI - Käsilaukku - granate oscuro BUF CARIBOU - Huivi - black CINT ARO METAL SPLATTER - Vyö - black BLING ORIENTAL - Vyö - black TROY - Vyö - black TO THE OFFICE - Vyö - black Olkalaukku - black Olkalaukku - black LIMA LOTTIE - Reppu - brown TO THE OFFICE - Vyö - black Käsilaukku - tinta GLOVES BIRMANIA - Sormikkaat - carmin

Desigualin asusteet tuovat tuulahduksen kaukomailta: Aasiasta, Afrikasta ja Karibialta, missä nainen on kautta aikojen saanut koristella itsensä näyttävästi, ja missä vaatimattomuus ei kaunista. Pohjolassa viikinkien naiset osasivat koristella itsensä näyttävästi, ja nyt Desigualin asusteet tuovat maailman kauneimmat värit ja kuviot taas luoksemme. Ne sopivat täydellisesti malliston hameisiin, tunikoihin, housuihin ja paitoihin. Voit yhdistää leveitä, näyttäviä koruja, värikkäitä laukkuja ja monivärisiä huivia hillittyihin vaatteisiin tai käyttää niitä rohkeasti myös värillisten asujen kanssa. Kokeilemalla sinun on helppo löytää parhaat asusteet kuhunkin asukokonaisuuteesi. Desigualin mallistosta löydät kaikki mitä tarvitset: huivit, laukut, kaula- ja rannekorut.

Desigualin asusteet täydentävät niin arki- kuin juhla-asunkin

Desigualin asusteissa väripalettia on käytetty yltäkylläisesti ja rehevästi, ja korujen muotoilu on esteettistä. Niistä voi nauttia niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Tämän päivän nainen ei karta huivien ja korujen käyttöä työpaikallakaan, vaan haluaa olla viimeistelty kiireestä kantapäähän aina ja kaikkialla. Huiveja löydätkin mallistosta herkullisissa väreissä ja voit käyttää niitä monella eri tavalla. Kiedo vyötärölle, solmi kaulaan tai pyöräytä turbaaniksi. Niitä sinun kannattaakin varata vaatekaappiisi erilaisia, ja voit hetkessä vaihtaa asusi ilmettä. Laukkuja löydät moneen menoon: pientä, suurta, käteen sopivaa tai olalla kannettavaa. Koon voit valita sen mukaan, mitä milloinkin mukaasi tarvitset ja värin voit valita vaikka huulipunasi sävyyn. Lompakon löydät tietenkin samaan tyyliin. Koruja ei tarvitse enää kätkeä rasioihin ja ottaa vain juhlatilaisuuksissa esille. Niiden avulla voit antaa väriä ja ilmettä arkiasuihin ja lisää näyttävyyttä juhlaan. Desigualin asusteet ovat kaikki yksilöllisiä, ja niissä kaikissa on omat erityiset yksityiskohtansa. Silti tunnistat niiden omaperäisen linjan tuhansien joukosta – se on suunniteltu naiselle, joka ei pelkää olla kaunis ja haluaa erottua aina edukseen.