Michael Kors ei ole vain käsilaukku, jota himoitset vaan laukku, jota tarvitset. Jokainen nainen, nousukiitoon lähtevästä uraohjuksesta tähtitaivaan kirkkaimpana loistavaan bilehileeseen, tietää kuinka tärkeää on pitää tärkeimmät tavarat järjestyksessä, samalla kun näyttää aivan fantastiselta.

Michael Kors -laukut - muotiluomukset suuren maailman tyyliin

Aidot Michael Kors -laukut ovat yhtä laadukkaita sisältä kuin ulkoa. Jokainen sauma, tikki, tasku ja vetoketju on tarkkaan harkittu osa virheetöntä kokonaisuutta, johon haluat itsekin kuulua. Kaikki laukut eivät sovi jokaiselle, mutta tunnistat omasi heti kun näet sen. Voit kuvitella laukun käsivarteesi höyryävän termosmukin viereen, josta siemailet lattea edeten kaikessa rauhassa aamuruuhkan keskellä. Edes muutaman minuutin torkut eivät johda myöhästymiseen, kun tiedät, että nappaamalla vain MK-laukun olallesi, mukanasi on kaikki mitä tarvitset.

Bisnesnaisena koet yhteenkuuluvuutta vahvapintaisen MK-nahkalaukun kanssa, joka pysyy mukana kaikissa hektisen työpäivän tilanteissa. Shoppailua rakastava tarvitsee tilavan ostoslaukun, johon sujauttaa ostoksen toisensa jälkeen, ja josta kaivaa näppärästi vuoroin kännykän, vuoroin lompakon esiin. Viikonloppukassi on trendikkään city break -matkailijan unelma. Näpsäkän kokoinen laukku kulkee mukana olalla ja jalkotilassa niin bussissa, autossa kuin junassakin. Laukun klassinen kuosi ja muotoilu kertovat erehtymättömästä tyylitajustasi, josta et ota lomaa vapaa-ajallakaan.

Timantit saattavat olla tytön parhaita kavereita, mutta luotettavin partneri, jonka voit löytää käsipuolestasi, kantaa nimeä Michael Kors.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista