Kengät
Avokkaat
Korkokengät
Ballerinat
Nilkkurit & Saapikkaat
Nauhalliset kengät
Urheilukengät
Ulkoilukengät
Kenkätarvikkeet
Naiset

Naisten kengät / Crocs

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Koron muoto
Kuosi
118 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/2

Värikkäillä muovi-Crocseilla tuot pirteyttä naiselliseen ja näyttävään pukeutumiseesi! Muotivärein koristettujen Crocs-kenkien voittokulku alkoi amerikkalaisten suunnittelijoiden pöydiltä jo 2000-luvun alussa. Crocsien takaamat mukavat ja pehmeät askeleet lunastivat välittömästi paikkansa ihmisten sydämissä. Crocs-kenkien buumi valloitti ensin Pohjois-Amerikan ja Euroopan, ja sen jälkeen koko maailman. Helposti jalkaan sujahtavat Crocs-kengät ovat erinomainen valinta niin hameen, mekon kuin farkkujenkin pariksi ja käyttökokemus näissä hauskoissa muovikengissä on huipussaan!

Crocs-kenkien valikoimat ovat täydentyneet matkan varrella matalakantaisten loafereiden maailmasta myös käteviin varvassandaaleihin, näppäriin kumisaappaisiin sekä siroihin ballerinoihin. Perinteisiä, puukenkiä muistuttavia Crocs-malleja löytyy nyt myös tuunattuina versioina, kuten umpinaisina pistokkaina. Crocs-kengät ovat tunnettuja loistavasta värimaailmastaan ja näitä kenkiä valitessa et joudu pettymään: voit halutessasi valita pirteää pinkkiä, auringonkukan keltaista ja säihkyvää neonvihreää ? näillä tyylikkäillä väreillä viimeistelet kesäisen pukeutumisesi! Värikkäiden Crocs-kenkien ilmettä on saatu korostettua entisestään yksittäisillä raidoilla ja erivärisillä yksityiskohdilla. Esimerkiksi laivastonsiniset Crocs-kengät on viimeistelty valkoisin ja punaisin värikaistalein, mitkä täydentävät erinomaisesti merihenkistä lookia! Pue yllesi sinivalkoraidallinen kesämekko ja vetäise silmillesi merkkiaurinkolasit. Hiukset ponnarille ja Crocsit jalkaan - ja näin olet valmis aurinkoista purjehdusreissua varten!

Crocs-kengät täydentyvät osaksi naisten mukavaa ja trendikästä pukeutumista!

Olipa kyseessä sitten kaatosateinen sää, tulviva metsäpolku tai rantavedessä kahlailu, hauskalla suunnittelulla toteutetut Crocs-kumisaappaat ovat luotettava saapasvaihtoehto märkiin menoihin. Kivoja yksityskohtia sisältävät kumisaappaat ovat trenditietoisten naisten valinta ja näillä täydennät pukeutumisesi jännittävin ja modernein muodoin sekä tyylikkäin vivahtein. Crocs-kumisaappaat sopivat loistavasti trenssin, villakangastakin tai farkkutakin viimeistelemään asukokonaisuuteen ja värivaihtoehtojakin löytyy lukemattomia. Näillä saappailla tallustelet mukavasti kiireisessä päivässäsi eivätkä kastuneet varpaat uhkaa menoasi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista