Naiset

Naisten kengät / Even&Odd

Suodatin (1)

477 tuotetta

Ekstra-annos trendikkyyttä ja vaivatonta vakuuttavuutta nopealla tyyliliikkeellä? Aika jolloin kengät olivat vain asukokonaisuuden viimeistelijöitä pölisee enää historian lehdillä. Katsahda siis hetkeksi alaviistoon - ja huomaat että naisellisen ketterät Even&Odd-kengät edustavat trendikkäitä vastauksia jalkinepulmiisi!

Even&Odd-kengät - kepein askelin kohti huoletonta kenkämuotia!

Even&Odd-kengät taipuvat modernin muotimaailman hektisiin vaateisiin. Ne viehättävät etenkin urbaania tyyliä vaalivia trendimuusia, jotka ihastuvat yhä uudelleen persoonalliseen tyylitaituruuteen. Näppärän trendikkäät jalkineet kuljettavat sekä askeleitasi että tyyliäsi päivästä toiseen ilmavan itsevarmasti! Monipuolinen kattaus flirttailee niin tossutrendien uusimpien linjojen kuin klassisten jalkineiden suuntaan. Muhkean repertuaarin kengät kulkevat mukanasi muuttuvien tyylitarpeiden mukaan. Etsitpä siis inspiraatiota uusien luottotennareiden tai sensuellin naisellisten korkkareiden muodossa, älä kulje onnesi ohi tämän merkin suhteen! Nämä popot haluavat jalkautua kanssasi kohtaamaan niin arkisten menojen kuin juhlahumun viiletyksen.

Ankkuroimalla tyylisi lempikenkiesi ympärille olet ikonisten muotidaamien asenteen ytimessä. Värien ja mallien kirjo avaa oven lukemattomiin tyyli-yhdistelmiin, joihin pirteät Even&Odd-kengät houkuttelevat. Rennon tyttömäiset tennarit ovat katu-uskottavan tyylin kulmakivi. Ne kääntyvät helposti niin farkkujen kuin hulmuavien helmojenkin luotettavaksi kaveriksi. Elegantit avokkaat puolestaan pääsevät oikeuksiinsa esimerkiksi niin herrainhousujen, kynähameiden kuin hyvin istuvien kangashousujen parina. Supernaisellista tyyliä on myös vaikea kuvitella ilman sensuellin korkeita korkoja. Valikoima tarjoaakin korkkareita niin rouhean rock-henkisessä kuin sirossakin mittakaavassa. Tyylihermoja hyväilevät myös minimalistiset nilkkurit, varrelliset saappaat ja somat ballerinat. Nämä naisellisen tyylin aakkoset yhdistyvät ketterästi niin etnohenkiseen vintage-asuun, dramaattisen hillittyyn lookiin kuin pop-tähdiltä lainattuun rentoon street-asenteeseen. Valikoiman värikartta miellyttää puolestaan sekä glamourin ystäviä kuin luonnonläheisissä sävyissä viihtyjää.

Tutustu myös