Naiset

Naisten kengät / Högl

Suodatin (1)

218 tuotetta

Oletko vahvatahtoinen uranainen, ahkeroit uutterasti työpöytäsi ääressä? Arvatenkin arvostat myös Högl-kenkien asiantuntevaa huippusuunnittelua. Tuskinpa kuitenkaan unohdat jalkineiden inspiroivinta ominaisuutta, eli viimeisiä muotivirtauksia catwalkeilta!

Högl-kengät ovat täynnä vaihtoehtoisia muoti-ilmiöitä. Androgyyni asukokonaisuus syntyy nilkkureilla ja ylisuurella neuleella. Housuissa saa olla veitsenterävät prässit. Jos tahdot asuusi hameen, valitse leveät vekit tai askeettisen suoralinjainen malli. Näyttävä oversized-takki kuorruttaa tämän tyylin täydelliseksi. Viehättävätkö sinua muistoihin vierineet vuosikymmenet? Varsinkin niiden parhaat palat nousevat toistuvasti kummittelemaan kuumassa huippumuodissa. Ikuinen trenssi on jokanaisen must have. Pue sen kanssa pitkävartiset saappaat, taio vyötärön kohdalle kapea siluetti napakalla vyöllä. Jos taas ihailet trendikkäitä ylipolvensaappaita, ne kannattaa pitää kunnolla näkyvillä. Näytä niitä vaikka lyhyen kuosillisen mekon kanssa. Tämän kaltaisessa yhdistelmässä on bongattu myös tyylitietoinen Jessica Alba.

Högl-kengät antavat lisävoimaa trendikkääseen asuusi

Högl-kengät pitävät asiatyylisi ihailevien katseiden arvoisena. Pidätkö korkeista kiilakoroista rohkeilla pohjakuvioilla? Piikkikorkoa on korkeana ja matalana, mutta kyllä leveätkin korot ovat elegantteja toimistoasussa. Juhlan aikaan ei sitten yhtään arkailla kenkävalinnoissa! Silti muotitietoisenkin tytön elämää voi vaivata akuutti kimalluksen puutos. Ota lääkkeeksi annos naisellisuutta palauttavaa säihkettä upeissa avokkaissa! Niiden sädehtivät, kiiltävät ja himmeästi hohtavat pinnat täydentävät ylellistä juhlatunnelmaa! Mikä parasta, ne sitovat efektinsä iltalaukkujesi ihaniin ilmeisiin.

Högl-kengät ovat klassisesta värimaailmasta pitävän naisen toiveuni. Katseita vangitsevat trendivärit erottuvat joukosta häkellyttävällä hehkulla tai hillityllä vaaleudella.

Högl-kengät kattavat kenkätarpeesi, vaikka tyylisi vaihtuisivat tiuhaan tahtiin. Esimerkiksi rokkimimmin rohkeus näkyy koko kostyymistä, siksi räväkät kengät ovat tärkeä kiinnekohta tyylissäsi. Anna erottuvien jalkineiden luoda arkailemattomia kontrasteja hempeisiinkin asukokonaisuuksiin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua