Kaipaatko muodikkaita kenkiä hyvännäköiseen asuun? Naisten retkikengät käyvät ulkoilutyylistään tarkoille naisille! Arvostat varmaan myös huippubrändien takaamaa laadukkuutta. Samoiletko usein kameran kanssa luonnossa? Jos vaihtelevan maaston kuvakulmat kiehtovat, olet jäljittämässä juuri oikeita jalkineita. Näissä kengissä on energisen näköisiä inspiraatioita, jotka innostavat etenemään myös kaupunkien kaduilla. Niiden näyttävä ulkoasu ja tekniset ominaisuudet hellivät jalkojasi myös huomionarvoisissa kaupunkityyleissä.

Retkikengät ovat osa trendikästä sporttimuotia

Varrellisissa vaelluskengissä on uskottavaa tyylikkyyttä aktiivisen naisen ulkoiluasuun. Ota vinkkiä vaikkapa Taylor Swiftillä bongatuista reilun tyylin jalkineista, joissa on toisistaan poikkeavia tekstuuripintoja! Yhdistäisitkö itsekin tällaiset kengät hillityn värisiin trikoisiin ja tummaan pitkähihaiseen paitaan? Näin kenkien tehokeinot nousevat hyvin esille. Jos haluat pujahtaa kotikaupungin kuntopolulle muodikkaana, ehkä haluaisit yhdistää ulkoilukenkiisi napakasti istuvat urheiluhousut ja vaihteeksi vähän pidemmän fleecetakin. Viileillä ilmoilla voisit lisätä takkisi päälle tyylikkäästi tikatun liivinkin. Retkikengillä on hauska vaeltaa kaupunkien tuulisilla kaduilla. Niiden kanssa kannattaa kokeilla vaikka kapeaa neulehametta. Menisivätkö makuusi hempeän värinen meleerattu maksihame ja ihanat karvasomisteiset nilkkurit? Niissähän vasta kelpaisikin paikallisbussia odotella! Takkina voisi toimia myös minimalistinen villakangastakki tai jos tahdot reilumman tyylin, niin tottahan vyöllä varustettu talvitakkikin käy.

Reilut retkikengät täydentävät myös huolettoman katutyylin

Rakastatko erottuvia yksityiskohtia jalkineissasi? Viimeisten trendien mukaiset retkikengät on tehostettu tyylikkäillä muoti-ideoilla! Tahtoisitko niihin vaikka coolit metallitehosteet, jotka ovat erityisen kuumaa muotia? Kenkiin nyöritetyt nauhat erottuvat kirkkaina tai sulautuvat suosiolla hillittyjen jalkineiden värimaailmaan. Vahvikkeiden ja tukirakenteiden tyylikäs sijoittelu on osa teknisten jalkineiden urheilullista muotokieltä. Nappaisitko kenkien tehoväreistä villejä ideoita käsineisiin tai hienolla kuosilla tyyliteltyyn kaulahuiviin? Löydät jalkaasi myös naisellisen hempeitä sävyjä, tai helposti yhdisteltäviä klassisia värejä. Karkeat pohjakuviot auttavat liukkailla kaduilla kävelemistä ja antavat suosikkikengille huipputrendikästä rouheaa ilmettä. Kokeile sitä myös boheemiin tyyliin! Laukuista ja repuista saat lisävoimaa valitsemiesi tyylien tehostamiseen. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi kauniisti kuvioitu reppu, jonka voit sovittaa retkikenkien sävymaailmaan?

Yhdistele ja sekoita