Naiset

Naisten vaatteet / Cream

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Pituus
 • Hihan pituus
 • Kuosi
 • Pintamateriaali
 • Uutuudet
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
304 tuotetta

Tanskalaiseen Cream-vaatemerkkiin ei voi olla ihastumatta! Tämä merkki on suunnattu etenkin itsevarmoille naisille, jotka eivät pelkää olla oma itsensä. Creamin vaatteet ovat naisellisia, romanttisia ja hieman boheemeja. Tämän malliston tuotteista on helppo luoda itselleen oma tyyli, joka erottuu edukseen. Cream edustaa tanskalaista suunnittelua parhaimmillaan: tämä on naisellisten naisten brändi, jonka pehmeät ja klassiset värisävyt ja huolitellut yksityiskohdat eivät jää keneltäkään huomaamatta. Mallisto pitää sisällään monipuolisen valikoiman mekkoja, takkeja, bleisereitä, puseroita ja kangashousuja. Mallisto antaa sinulle tilaisuuden pukeutua kuin Taylor Swift tai Elle Fanning!

Romanttinen ja viehkeä Cream on kuin unelma

Creamin vaatteet sopivat naisen kuin naisen vaatekaapiin. Mitä tahansa vaatetta etsitkin, löydät sen varmasti tästä laajasta ja monipuolisesta mallistosta. Utuiset ja elegantit värit ja huolitellut, skandinaaviset yksityiskohdat tekevät tästä mallistosta suositun. Yksityiskohdat, kuten pitsi, nauhat ja napit saavat nämä vaatteet jäämään mieleen ja erottumaan massasta. Klassiset leikkaukset ja korkealaatuiset materiaalit tekevät Creamin vaatteista sopivat sekä arkeen että juhlaan. Mitä Creamin mallistoon tulee, kauneuden eteen ei tosiaan tavitse kärsiä, sillä vaatteet ovat paitsi kauniita, myös miellyttäviä päällä.

Yhdistä kaunis ja kevyt trikoomekko siistien korkokenkien ja laukun kanssa ja olet valmis juhlatilaisuuksiin. Tai naisellinen toppi bleiserin, kangashousujen ja ballerinojen kanssa ja rento työasusi toimistoon on valmis. Malliston paitamekot ovat tyylikkäitä ja elegantteja, ja sopivat pidettäväksi tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, oli päiväsi agenda sitten rento viikonlopun vietto, juhlatilaisuus tai tärkeä tapaaminen. Vaihtoehtoja on loputtomia, ja miten ikinä päätätkin malliston asuja yhdistellä, saat aikaan kauniin ja tyylikkään lopputuloksen, jolla hurmaat vastaantulijat.

Tutustu tähän skandinaavisen muotisuunnittelun mestariteokseen Zalandon kattavassa valikoimassa ja valitse itsellesi asukokonaisuus, joka on kuin unelma.

Tutustu myös

Cream on todella herkkä ja naisellinen tällä hetkellä suuressa nousussa oleva tanskalainen naistenvaatemerkki. Merkin kauniit ja romanttiset vaatteet tekevät siitä massasta hyvin erottuvan ja aina omaa tuttua tyyliään toteuttavan. Merkin vaatteiden tunnettuihin piirteisiin kuuluvat muun muassa rusetit, nauhat, röyhelöt ja kauniit laskokset ja ne juuri korostavat tuota merkin upeaa romanttisuutta. Myös pitsi on suuressa roolissa Creamin vaatteissa ja se tuo vaatteisiin sekä naisellisuutta että hillittyä seksikkyyttä. Merkki säilyttää mallistosta toiseen aina oman linjansa ja juuri siksikin nämä vaatteet ovat aina mallistoista riippumatta hyvin yhteen sopivia ja helposti yhdisteltävissä. Myös vaatteiden värimaailma liikkuu aina samoissa väreissä ja sävyissä keskittyen enimmäkseen luonnonläheisiin ja hempeisiin pastelliväreihin merkin paljon käyttämän mustan ja harmaan lisäksi. Eli ostamalla muutaman Cream-tuotteen saa niiden avulla koottua kauniita asukokonaisuuksia ja erilaisia yhdistelmiä, ja sitten aina ostamalla jonkun tuotteen lisää saa taas yhdisteltyä vaatteita vielä useammalla eri tavalla.

Cream – herkkää naisellisuutta

Zalandon nettisivuilta löydät myös kaikki nämä kauniit Cream -tuotteemme. Me olemme valinneet sivuillemme laajan valikoiman merkin upeimpia vaatteita ja niiden joukosta on helppoa löytää omat suosikkinsa. Valikoimamme Cream -tuotteiden joukosta löytyy muun muassa takkeja, housuja, mekkoja, paitoja ja toppeja, joten sieltä siis löytyy kaikki tarvittava arkipukeutumista varten, sekä myös monia hienoja vaihtoehtoja juhlapukeutumista varten. Mekot ovat Creamin yksi selkeä suosikkituote ja juuri siksi meidänkin valikoimastamme löytyy niitä todella paljon. Nämä kauniit ja ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan ihastuttavat vaatteet ovat kyllä tutustumisen arvoisia ja meidän nettisivujemme avulla tuo tutustuminen onnistuu todella helposti ja kätevästi. Surffaile sivuillamme ja tutustu tuotteisiimme ihan omassa rauhassasi ja valitse sieltä sinulle sopivimmat vaihtoehdot.