Naiset

Naisten vaatteet / Miss Selfridge

Suodatin (1)

160 tuotetta

Miss Selfridge on brittiläinen klassikko. 60-luvulla perustetun vaatemerkin ilme on naisellinen, tyylikäs ja aavistuksen retrohenkinenkin. Kaipasit sitten eleganttia juhla-asua, naisellista syystakkia tai säväyttäviä arkivaatteita, käänny Miss Selfridgen puoleen!

Miss Selfridge -vaatteet tuovat vaatekaappiisi taatusti ripauksen säihkettä. Niissä on aavistus 60-luvun muodista periytyvää suloa. Saman vuosikymmenen tunnelmia voi aistia myös merkin linjakkuudessa ja selkeissä leikkauksissa. Vaikutteet näkyvät esimerkiksi merkin huipputrendikkäissä, makeissa haalareissa, joissa on leveät lahkeet ja klassinen leikkaus. Viittauksista menneisiin vuosikymmeniin huolimatta merkki on siis tiukasti kiinni nykypäivässä ja sen muotivirtauksissa!

Miss Selfridge -vaatteet hurmaavat arjessa ja juhlassa

Juhlavaatemerkkinä Miss Selfridge on lyömätön. Etsitkö klassista pitkää iltapukua? Vai modernia kotelomekkoa kauniiden yksityiskohtien kera? Vai kenties sittenkin juhlavaa leninkiä? Miss Selfridgen valikoimasta löytyy!

Miss Selfridge -vaatteet sopivat täydellisesti myös arkipukeutumiseen. Merkin housut, neuleet ja bleiserit ovat hillittyjä, moderneja ja huoliteltuja. Klassiset nahkahameet sopivat myös oikein asustettuna erinomaisesti työasuksi. Miss Selfridgessä on juuri sitä jotakin: täydellinen leikkaus tai harkittuja yksityiskohtia. Merkin villakangastakit ovat klassisia niin leikkaukseltaan kuin värimaailmaltaan. Ne sopivat niin hameiden kuin housujenkin seuraksi, arkeen sekä illanviettoon.

Rentoon vapaa-aikaankin Miss Selfridge -vaatteet sopivat. Tsekkaa esimerkiksi brändin makeat slim fit -farkut ja tyylikkäät minihameet, jotka suorastaan vaativat seurakseen tyylikkäitä tennareita tai trendikkäitä kävelykenkiä!

Tutustu myös