Naiset

Naisten vaatteet / Modström

Suodatin (1)

165 tuotetta

Ole tyylisi puolesta rohkea ja utelias - tässä ja nyt. Naisten Modström-vaatteet vievät käyttäjänsä urbaaniin tyyliseikkailuun, jossa raa'an hienostunut minimalismi on todellinen muodin kieli. Viileän kauniit poolopaidat, hyvin leikatut kangashousut ja napakat bleiserit ovat tanskalaismerkin parasta antia.

Individualistinen ja aidosti persoonallinen muoti ei ole itsestäänselvyys vaatesuunnittelun laajalla kentällä. Tanskalaismerkki Modström on kuitenkin jo vuodesta 2004 asti suunnitellut naisten muotia, joka erottuu katukuvasta. Ylilyönnit ja turhat kikkailut eivät kuitenkaan kuulu merkin filosofiaan. Rohkeus ja ainutlaatuinen tyyli näkyvät tanskalaismerkin vaatteissa suorina, jopa ronskeina linjoina ja ennakkoluulottomina printti- ja materiaalivalintoina. Modström-vaatteet suunnitellaan naiselle, joka on samaan aikaan sekä rohkea tyylikapinallinen että sivistynyt esteetikko.

Modström-vaatteet hemmottelevat laadukkailla materiaaleilla ja naisellisen minimalistisilla linjoilla!

Tanskalaisbrändin mallistoissa ei ole mitään ylimääräistä - jokainen vaatekappale on jo syntyessään valmis klassikko. Modström-vaatteet yhdistävät androgyynin ja naisellisen lookin taitavammin kuin mikään muu merkki. Klassinen villakangastakki, joka paikan neule ja voimableiseri ovat mallistojen terävintä kärkeä. Naisellinen, vyöllä kiinni sipaistava takki tai modernin laatikkomainen malli - valitse omaan tyyliisi parhaiten istuva takki. Villakangastakin alle puettu monikäyttöinen ja pehmeästä puuvillasta valmistettu neule jatkaa asun tyylipuhdasta linjaa. Ajaton kameli ja musta ovat värejä, joiden avulla voit vain onnistua. Kokeile myös petrolinsinistä tai meleerattua harmaata.

Modström-vaatteet ovat parhaimmillaan, kun pidät asukokonaisuuden yksinkertaisena ja harkittuna. Pue väljästi laskeutuva neule istuvien kangashousujen tai farkkujen kanssa. Sääriä korostava vaikutus syntyy, kun neule saa parikseen niukan nahkaminihameen. Kauneus on vähäisissä yksityiskohdissa - sujauta jalkaan pilkulliset sukkahousut tai kaulalle massiivinen kaulakoru. Täydennä tyylieleganssia joko luumunpunaisella huulipunalla tai tuuheilla ripsillä.

Yhdistät helposti