Naiset

Naisten vaatteet / Molly Bracken

Suodatin (1)

93 tuotetta

Vuodet vierivät, naisten muoti pysyy ja vahvistuu. Tämän todistavat ainutlaatuiset Molly Bracken -vaatteet. Niihin on miksattu ripaus kauan sitten eläneen tytön hiipuvaa historiaa, josta jäljelle jää vain... loistava tulevaisuus! Tämä on sinulle itsenäinen nainen, joka tahdot pukeutua erityisen persoonallisesti.

Naisten Molly Bracken -vaatteet saavat katseet pysähtymään kohdallesi. Näitä asuja katsoessasi voit kuvitella itsesi viittomassa taksia Pariisin Place Saint-Germain-des-Prés-kadulla. Päämääräsi on ehkä elegantti kahvio. Nautiskelet hyvien ystävien seurassa kahvikupposen 20-lukua henkivässä paljettihameessasi. Ette kai vaan salaa suunnittele siellä mitään muodin vallankumousta? Nyt kun palasit taas takaisin kotimaahan, haluat näyttää uhkeasti koristeltua neuletakkia toimiston tytöille. Se sopii mainiosti yhteen himmeästi hohtavien legginsien ja pitkävartisten saappaiden kanssa. Pörheitä neuleita voit liittää selkeälinjaisiin kangashousuihin ja merkkifarkkuihin. Ohuet neuleet luovat A-linjaisen hameen kanssa arkailemattoman vaikutelman. Vedä kaiken kauneuden ylle ylellisen näköinen karvakauluksinen päällystakki. Ehkä haluat vielä sirot nilkkuritkin sievillä tehosteilla?

Molly Bracken -vaatteet edustavat feminiinistä rohkeutta

Molly Bracken -vaatteet eivät ujoile. Jokaisessa niissä on jotakin poikkeuksellista, joka pyrkii näkyville. Naiselliset somisteruusut eivät jää koskaan huomaamatta. Shh, kuuletko kuinka kuosien suuret ja pienet sydämet sykkivät sinulle! Dramaattiset pitsit ja läpikuultavat kankaat kuiskivat sensuellia sanomaansa seuraavassa bileillassa.

Naisten Molly Bracken -vaatteiden väritys on varmaa ja hillittyä. Tummien sävyjen yleiskuva on lähes arvoituksellinen. Voit helposti yhdistellä niihin brändin vaaleita värejä. Mikään ei kuitenkaan estä sinua ilottelemasta voimaväreillä kengissä ja laukuissa.

Molly Bracken -vaatteissa näkyy huippusuunnittelijan naisille suunnattu kädenjälki. Jos tahdot vielä lisää näyttävyyttä, saat sitä upeista lierihatuista ja käsineistä.

Tutustu myös