Naisten mallisto / Bruuns Bazaar

Suodatin (1)

330 tuotetta

Bruuns Bazaar -tuotteita selaillessa tunnet löytäneesi juuri sen mitä etsit. Sama tunne valtasi Madonnan kun hän ihastui brändiin heti ensisilmäyksellä, ja osti New Yorkin kuuluisimmalta muotikadulta Madison Avenuelta BB-housut, joihin pukeutuneena hän esiintyi musiikkivideollaan Beautiful Stranger. Tästä hetkestä alkoi tanskalaisen muotitalon nousu yhdeksi tämän hetken ikonisimmista tuotemerkeistä.

Julkisuuden valokeilassa aina virheettömänä esiintyvä Norjan kruununprinsessa Mette-Marit suosii popin kuningattaren tavoin minimalistisen hienostuneita Bruuns Bazaar -vaatteita. Skandinaavinen tyyli on niukka ja juuri siitä syystä tarkkaan harkittu. Jokainen pisto, leikkaus ja materiaalivalinta on tehty huolellisesti. Herkät materiaalit yhdistyvät vahvoihin, veistoksellisiin muotoihin ja luovat puhdaslinjaisia, yksinkertaisen kauniita asuja. Bruuns Bazaar -vaatteet integroituvat täydellisesti vaatekaappisi perusvaatteisiin, ja niiden joukosta löydät asuvalikoimaasi useampia vaatekappaleita, jotka ovat klassikkoja jo syntyessään.

Naisten Bruuns Bazaar - tuotteet tuovat skandinaavista eleganssia joka tilanteeseen

Kööpenhaminalainen Bruuns Bazaar on kahden vuosikymmenen ajan uurtanut uraa kohti muotimaailman huippua. Uudella ja raikkaalla tyylillään Bruuns Bazaar on tuulettanut catwalkeilta krumeluurit eilisen tyyliksi, ja tuonut tilalle mutkattoman kauneuden, joka korostaa parhaita puoliasi jättämättä sinua asun varjoon. Naisten Bruuns Bazaar -tuotteiden moderni eleganssi ottaa vaikutteita luksus urheiluvaatteista, miesten pukujen räätälöinnistä, kerrospukeutumisesta ja iltapukujen pelkistetystä glamourista. Vaatteet ovat kaikkea sitä mitä nykyaikainen nainen voi haluta. Ne ovat huolettomia, ajattomia ja oikealla tavalla rohkeita.

Bruuns Bazaar todella noudattaa minimalismin kantavaa ideologiaa "less is more". Yrittämättä liikaa, saat huomiota, jonka ansaitset itsevarmalla asenteellasi. Valitse mallistosta vaatekappaleita, joilla täydennät jo olemassa olevaa tyyliäsi, ja ota rohkeasti vastaan tyylitaituruuttasi ylistävät kehut. Luo kevyttä kontrastia arkiasuusi yhdistämällä pehmeää ja vaaleaa tummaan ja jyrkkään, tai tee näyttävä efekti yhdistämällä voimakaskuvioinen puolipitkä mekko hillityn sävyiseen jakkuun. Jo muutamalla Bruuns Bazaar -vaatteella moninkertaistat asuvalikoimasi, ja teet vaatekaappisi sisällöstä toimivan kokonaisuuden. Pukeudu niin kuin olet aina halunnut; yhdistämällä vaatteita kekseliäällä tavalla toisiinsa ottamatta kuitenkaan turhia riskejä, joita sooloilevat vaatekappaleet usein sisältävät. Muuta arkityylisi smart casualiksi ja edelleen juhlatyyliksi lisäämällä yhtenäiseen asuusi hiukan glamouria sopivilla asusteilla.

Yhdistät helposti