Suodatin1

By Malene Birger
Naisten mallisto

376 tuotetta

Tie ylelliseen tyyliin käy By Malene Birgerin kautta. Ajaton, sopivasti luksus ja arjen koristaja - tanskalaismerkin mallistot henkivät skandinaavisen puhdasta tyyliä. Mohairneuleet ja laskeutuvat paidat pitävät huolen, että vakuutut.

Mitä jos ottaisit uuden näkökulman muotiin? Mitä jos muoti olisikin paitsi pukeutumista myös itsensä hemmottelua sekä arkena että juhlana? Vuonna 2003 perustettu tanskalaismerkki By Malene Birger luo suunnittelullaan uutta, arjen yläpuolelle nousevaa muotia. Kertakäyttöisyydestä eroon pyrkivä merkki tarjoaa naisille ympäri maailman vain parasta. Pehmeät materiaalit ja huolelliset leikkaukset saavat aivan uuden merkityksen merkin vaatteissa ja asusteissa. Merkin muusana toimii luonnollinen nainen, joka tuntee olonsa itsevarmaksi hyvin istuvissa vaatteissa ja vain ripauksessa meikkiä.

By Malene Birger on eleettömän tanskalaistyylin ytimessä!

By Malene Birger -mallistot ovat easy-to-wear-muodin kulminaatio. Klassiset mutta aina ajankohtaiset vaatteet täydentyvät mallistojen skarpeilla asusteilla. Naisellinen vaatekaappi saa viimeisen silauksensa pitkästä neuletakista, haalarista ja avokkaista. Tanskalaistyylin mukaan merkin neuleet valmistetaan vain parhaista materiaaleista. Polvien yli kurottava neuletakki on kauneimmillaan harmaan tai nougatin sävyssä. Korkkaa juhlakausi linjakkaalla haalarilla. Unohda huolet kadonneesta vyötäröstä - naisellinen haalari korostaa uumaa laskosten ja vyötärönauhan avulla. Kengät ovat vaatekaapin vuosia kestävä klassikko. Mattamusta on korkoavokkaiden tyylikkäin värivalinta, joka ei menetä särmäänsä vuosienkaan saatossa.

Kun muu elämä on kiireistä, tulee pukeutumisen olla selkeää ja vähäeleistä. Kokoa helposti muokattava arki- tai juhla-asu By Malene Birger -haalarin ympärille. Luo arkinen look yhdistämällä haalariin nauhabootsit ja palmikkoneule. Utuinen lettikampaus on täydellinen kruunu arkiasulle. Lisää asuun juhlavuutta sujauttamalla harteille kuvioitu ja boheemi bolero. Isot kultakorut tuovat kokonaisuuteen kimallusta olematta "too much".

Yhdistät helposti