Suodatin1

Clarks
Naisten mallisto

129 tuotetta

Haetko vaatekaappiisi laatua ja toimivuutta? Arvostatko ajatonta tyylikkyyttä? Älä etsi enää muualta. Brittiläinen kenkiin ja laukkuihin erikoistunut tuotemerkki Clarks tarjoaa laadukkaat asusteet, joilla luot ryhtiä ja viimeisen silauksen naiselliseen tyyliisi.

Kun englantilaiset James ja veljensä Cyrus Clark vuonna 1825 pienessä Streetin kylässä Somersetissa huhkivat Cyruksen omistamassa nahkatehtaassa, sai James lampaanturkisten jäännöspaloja katsellessaan mielettömän oivalluksen - tohveleita! Lampaanturkistohveleita! Niinpä veljekset tekivät ensimmäiset tossut markkinoille ja ikoninen brändi oli saanut alkunsa.

Laatutietoisen naisen luottotuotteet

Yritys on jatkanut tuotteiden innovointia Clarksin veljesten viitoittamalla tiellä ja valmistaa tänäkin päivänä huolella suunniteltuja, muodikkaita ja kestäviä asusteita arkeen sekä juhlaan.

Kenkävalikoimasta löydät esimerkiksi arkikäyttöön suositut biker- ja cowboy-bootsit tai pitkävartiset saappaat. Kun on aika juhlia, niin ota rennosti ja laita kannat kattoon malliston tyylikkäillä korkokengillä. Bisnestyyliin puolestaan sopivat mukavat ja edustuskelpoiset klassiset nauhakengät tai aina ajattomat ballerinat matalalla korolla. Clarks Originals -mallistosta saat myös jo klassikoiksi muodostuneet mokkanahkaiset sekä nahkaiset nilkkurit. Laukkukokoelmasi täydennykseen tarjolla ovat useat eri malliset ja kokoiset käsilaukut. Valitse kaupungille ja ostosreissuille mukaan käytännöllisen tilava shopperi sekä juhlakäyttöön näppärän kokoinen pikkulaukku.

Tutustu Clarksin monipuoliseen tarjontaan ja löydä omat suosikkisi. Näillä upeilla asusteilla viimeistelet lookkisi omaan tyyliisi sopivaksi.

Yhdistele ja sekoita