Naisten mallisto

Suositut filtterit
  • Vaatteet
  • Kengät
  • Urheilu
  • Asusteet
  • Designermuoti
  • Lahjoja
3 tuotetta

Escada on yksi maailman johtavista luksusbrändeistä ja henkii modernia tyylikkyyttä, upeaa glamouria ja aistillista naisellisuutta. Escadan perustivat Margaretha ja Wolfgang Leyn Saksassa vuonna 1978, tavoitteenaan suunnitella ja valmistaa eksentristä muotia tyylikkäillä yksityiskohdilla. Heidän esiteltyä ensimmäisen kokoelmansa "ESCADA – Sporty Elegance", he saivat liikeidean "demokratisoida" haute couturen. Alkutaipaleellaan brändi suunnitteli urheiluvaatteita, mutta tuotemerkki laajeni pian ja alkoi valmistaa laadukkaita naisten vaatteita, joista erityisesti neuleet kiinnittivät huomion tuotemerkkiin.

Escada tunnetaan myös hajuvesistään, jotka valloittavat ihanilla ja raikkailla tuoksuillaan. Escadan vannoutuneisiin asiakkaisiin kuuluu useita kuuluisuuksia, joten tartu sinäkin tilaisuuteen hankkia oma Escada-luomus. Zalandolla on hulppea valikoima Escadan korkealaatuisia ja tyylikkäitä naisten vaatteita, ihastuttavia asusteita ja tyylikkäitä kenkiä, joista löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan luomuksen.

Escada – ylellistä muotia naiselle tarjoaa Zalando

Selaa meidän monipuolista valikoimaamme ja tutustu meidän upeaan naisten Escada-mallistoomme, josta löytyy jokaiselle muotitietoiselle naiselle sopiva luomus. Löydät valikoimasta ylellisen tyylipuhtaita Escadan suunnittelemia vaatteita, kuten esimerkiksi puseroita, t-paitoja, printtipaitoja, takkeja, kangashousuja, trikoomekkoja ja haalareita. Kaikissa luomuksissa näkyy tuotemerkin tyylin mukaisia jännittäviä yksityiskohtia. Tuotteet huokuvat kokeneen Escadan kykyä suunnitella todellista ylellisyyttä, joka erottaa vaatteet selkeästi muista. Tuotemerkin upeat värivalinnat takaavat mahtavia vaatteita, asusteita ja kenkiä tämän päivän trendikkäälle naiselle, joka haluaa vaatteiden erottuvan muista.

Zalandon valikoima pursuaa tyylipuhtaita värejä, kuten mustaa ja valkoista, mutta kokoelmasta löytyy myös herkullisen kukallisia, perinteisen raidallisia ja tyylikkään abstrakteja kuviointeja. Valitse Escadan upeat naisten vaatteet, asusteet ja kengät nyt Zalandon laajasta valikoimasta!

Yhdistele ja sekoita