Suodatin1

Hush Puppies
Naisten mallisto

Amerikkalainen Hush Puppies tarjoaa nahkajalkineita naiselle, joka arvostaa pitkäikäistä laatua, ergonomiaa ja hienostunutta tyylikkyyttä.

Kaikki naisten Hush Puppies -tuotteet on tehty aidosta nahasta ja niissä on kevyet, kulutusta kestävät crepe-kumipohjat, joiden ansiosta niillä jaksaa astella kevyin askelin koko päivän. Ovatpa Hush Puppiesen kumipohjat pelastaneet myös Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsin hengen, kun tämä vahingossa kosketti maadoittamatonta mikrofonia eräässä konsertissa 1965. Näillä pohjilla kelpaa siis keikistellä.

Hush Puppies - ja jalkasi voivat hyvin!

Basset hound -logostaan tunnetun brändin suosio räjähti viimeistään toisen maailmansodan jälkeen, kun se loi arkityyliin sopivan jalkapallokengän. Kenkien logo syntyi, kun merkin myyntipäällikkö James Gaylord Muir yhdisti kaksi idiomia: Hiljentääkseen koiransa, maanviljelijät tapasivat heittää niille maissipalloja, joita kutsuttiin nimellä "hush puppies", kun taas sanonta "barking dogs" tarkoitti särkeviä jalkoja. Hänen uudet kenkänsä hiljensivät jalkasäryn. Merkin rennoista vapaa-ajan jalkineista tuli välittömästi hitti amerikkalaisessa 50- ja 60-luvun suburbia-elämäntyylissä. Hush Puppies oli suunnannäyttäjä: uudet, epämuodollisemmat, mutta juuri sopivasti hienostuneet vapaa-ajan kengät mahdollistivat alipukeutumisen työpaikoilla. Merkin suosiossa oli piikki jälleen 1995, kun nuoret manhattanilaiset innostuivat ostamaan niitä. Ensin designerit, kuten Anna Sui ja Joel Fitzpatrick, ottivat kengät näytöksiinsä, ja pian perässä seurasivat kaikki muut, ensin Hollywoodin kerma, sitten kaikki trenditietoiset. Kenkiä nähtiin mm. Jim Carreyn, Sharon Stonen ja David Bowien jalassa.

Viimeistele vaatekaappisi parilla Hush Puppiesin herkullisia mokkasiineja. Ne ovat monikäyttöiset ja helppo yhdistää niin naisellisen mekon kuin reteiden farkkujen kanssa. Luo moderni city chic -tyyli yhdistämällä naiselliset mokkasiinit pastellinväriseen jakkuun, maltillisesti kulutettuihin farkkuihin ja valkoiseen t-paitaan. Pitkät hopeiset korut viimeistelevät asun. Jos haluat luoda erityisen raikkaan lookin, valitse suorat housut jakun kanssa samaa sävyä. Nahkahousuilla luot rouheamman version asusta. Illaksi voit vaihtaa jakun kaveriksi kuvioidun, hulmuavan A-linjaisen mekon. Korosta jalkojesi pituutta vaihtamalla matalat mokkasiinit koristerei´itettyihin avokkaisiin.

Kauniisti muotoillut sandaalit nilkkaremmeillä ovat mukava valinta juhliin tai illanistujaisiin. Pieni korko kohottaa ryhtiä juuri sopivasti. Kukkaisilla kiilakorkosandaaleilla luot herkullisen, flirttailevan tyylin, kun yhdistät ne pillifarkkuihin ja väljästi laskeutuvaan A-linjaiseen toppiin. Sähäkät, metallinhohtoiset korkosandaalit sopivat sensuellin, minimittaisen mekon pariksi.

Yhdistät helposti