Asusteet
Designers
Lahjakortit

Naisten mallisto / K-SWISS

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Mallisto
  • Sisävuori
  • Toimitus

49 tuotetta

Ovatko hyvännäköiset urheiluvaatteet intohimosi? Onko tyylisi kentän ulkopuolellakin sporttinen? Urheilun ja sporttisen kenkämuodin ystäville on olemassa merkki ylitse muiden. Sveitsiläisten veljesten vuonna 1966 Kaliforniassa perustama K-SWISS erikoistuu tuotannossaan urheilullisten vaatteiden suunnitteluun. Merkin erikoisosaamisena ovat tenniskengät ja tennarit niiden eri muodoissa. Luottamuslauseensa kenkien laadulle ja käytettävyydelle ovat antaneet monet maailman parhaista tennispelaajista. Naisten K-SWISS-tuotteet ovat täydellinen valinta paitsi tenniskentälle myös sen ulkopuolelle arkeen ja vapaa-ajalle.

Naisten K-SWISS-tuotteet ottavat vaikutteensa helteisestä ja alati liikkeessä olevasta Kaliforniasta. Pitkät iltapäivät tenniskentällä ja rentouttavat viikonloput kaupungilla inspiroivat merkin suunnittelijoita. Kengissä yhdistyvätkin sekä liikkumisen vaatimat ominaisuudet että muodikas ulkonäkö. Napakka istuvuus ja joustava lesti mahdollistavat niin urheilun kuin pitkät kävelymatkat. Tukeva lesti tulee kuitenkin rennossa kuoressa. K-SWISS-kenkien muotoilu on Yhdysvaltojen länsirannikkoa parhaimmillaan - letkeää ja urbaania. Naisten K-SWISS-tuotteet sujahtavat pelin jälkeen vaivattomasti osaksi vapaa-ajan asua. Helppokäyttöisyys ja ajattoman muodikas ulkonäkö tekevät kengistä jokapäiväiset suosikkisi!

Naisten K-SWISS-tuotteet - sporttisia tennareita urheiluun ja vapaa-aikaan!

Naisten K-SWISS-tuotteet antavat uuden määritelmän tenniskengille ja tennareille. Kaikki naisten kengät ovat samaan aikaan sekä liikkumista tukevia että muodikkaita. Kalifornialaismerkin jalkineilla pysyt aina tyylikkäänä intensiivisenkin urheilusuorituksen jälkeen. Raikkaat valkoisen sävyt tuovat kenkien sporttisen muotoilun hyvin esiin ja näyttävät upeilta ruskettunutta kesäihoa vasten. Myös raikkaat sitrus-värit sekä kaiken kanssa menevä musta värittävät K-SWISS-kenkiä. Halutessasi voit valita kenkiisi raitaa ja printtiä. Kuviot tuovat kenkään moniulotteisuutta ja tekevät siitä katutyyliin sopivan. Mallistoissa on sekä klassisen yksinkertaisia malleja että modernilla muotoilulla kikkailevia tennareita. Mallista riippumatta laatu kuitenkin pysyy aina kengänpauloja myöten.

Raikkaat tennarit ovat oikea valinta mihin tahansa asuun! Naisten K-SWISS-tuotteet ovat parhaimmillaan sporttisen asun täydentäjänä. Kokoa naisellinen asu urheilumuodin klassikkokappaleista. Pue valkoinen hihaton toppi urheilullisen naisen must have -vaatteen eli tennishameen kanssa. Yhdistä kokonaisuuteen K-SWISS-tennarit haluamassasi mallissa tai värissä. Kokovalkoinen look virkistää ja raikastaa väsyneinäkin treeniaamuina - kokeile vaaleaa voimaväriä siis päästä varpaisiin. Naisellinen kaupunkiasu sen sijaan rakentuu chinojen, mustan spagetti-olkaimisen topin ja valkoisten tennareiden ympärille. Kontrasti ultranaisellisen topin ja sporttisten tennareiden välillä tekee asusta mielenkiintoisen ja karsii turhan hienostelun.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua