Naisten mallisto / Komono

Suodatin (1)

43 tuotetta

Istuvat vaatteet luovat asulle tyylikkään pohjan, mutta oikeanlaiset asusteet erottavat tasapaksun tyylin trendikkäästä. Luo asusteillasi uutta ja ole innovatiivinen - muoti on tehty muokattavaksi. Ajankohtaisimmat asusteet tulevat nyt belgialaiselta Komono-merkiltä. Naisten Komono-tuotteet edustavat keskieurooppalaista trendikkyyttä parhaimmillaan. Moderni, jopa futuristinen muotoilu ja raikkaat värit luovat uudenlaista naisellisuutta. Merkin asusteet on suunnattu urbaanille naiselle, joka haluaa ottaa tyylissään uuden askeleen. Feminiinisyys yhdistyy brändin tuotteissa unisex-vaikutteisiin ja mietittyihin värivalintoihin. Merkin monipuolinen valikoima kattaa kesän viileimmät aurinkolasit ja kiireisenkin aikataulun kestävät rannekellot.

Vapaapäivä kaupungilla, pidennetty viikonloppu eurooppalaisessa pääkaupungissa vai kiireinen arkipäivä töissä? Naisten Komono-tuotteet sopivat sekä arkeen että vapaalle. Kauniit asusteet tuovat käytännöllisyyttä ja estetiikkaa työpäivään, mutta sirot aurinkolasit ja rannekellot sopivat yhtä hyvin myös helteisen lomapäivän pikkutunneille venyvälle illalliselle. Komono-asusteet on ennen kaikkea suunniteltu tukemaan käyttäjänsä näköistä elämäntyyliä. Merkin tuotteissa kiinnitetään huomiota parhaimpiin materiaaleihin ja ainutlaatuisiin yksityiskohtiin.

Naisten Komono-tuotteet - futuristisia leikkauksia ja vesiväri-printtejä urbaanille naiselle!

Naisten Komono-tuotteet yhdistävät eri tyylejä tarjoten jokaiselle jotakin. Komono-aurinkolasien muotoilu on ainutlaatuista ja tuoretta. Valitse linssit retrohtavan pyöreinä tai särmikkään kulmikkaina. Herkullisen väriset peili-linssit ovat trendien edelläkävijän valinta, mutta klassisen tummat tai liukuvärjätyt linssit näyttävät myös upeilta. Sankojen pintaa elävöittää joko jo vuosikymmeniä muodissa ollut tortoise-kuviointi tai musta ja läpinäkyvä väritys. Printit ja vesiväri-kuosit rannekelloissa tuovat mielenkiintoisen lisän muuten minimalistiseen työ-tyyliin. Pastellit yhdessä inka- ja batiikki-kuosien kanssa pukevat erityisesti nuorekasta kaupunkityyliä. Hienostuneempi työasu ryhdistyy rannekellosta, jota kaunistavat koristeleikkaukset tai punottu nahkaranneke.

Onko tiedossa trendikkäät kaupunki-festivaalit vai työhaastattelu? Naisten Komono-tuotteet ovat juuri niin rentoja tai asiallisia kuin haluat niiden olevan. Asusta vapaa-ajan viettoon suunniteltu asukokonaisuus viileillä trendipokilla. Pyöristetyt lasit kruunaavat kesäisen hippi-kampauksen. Mikä parasta - ainoa meikki, jonka lasiesi kanssa tarvitset, on kirpeän marjainen huulipuna! Ota maailman trendit haltuusi ensimmäisenä, ja kanna ranteessasi yhden sijaan kahta rannekelloa. Klassisen tyylikäs asu vuoden tärkeintä työtilaisuutta varten syntyy kauluspaidasta, kapeista farkuista ja muutamasta tarkoin harkitusta asusteesta. Siro, nahka- tai teräs-rannekkeinen kello antaa huolitellun ja viimeistellyn kuvan. Soinnuta kello sävy sävyyn vyön ja korvakorujesi kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista