Naisten Legero-tuotteita valmistaa perinteidensä mukaisesti vuonna 1872 perustettu Legeron tehdas, jonka pääkonttori on Grazissa, Itävallassa. Legero on perheyritys, jonka pääomistaja on Stolitzkan perhe. Pääkonttori on myös sekä design- että logistiikkakeskus yrityksen Legero- ja Superfit-tuotemerkeille. Yritys on huomattava pelaaja markkinoilla - sen tuotantokeskuksissa eri puolilla Eurooppaa työskentelee noin 1000 ihmistä ja yrityksen valmistamia jalkineita myydään yli 600 000 paria vuodessa.

Legeron urheilullisen funktionaaliset jalkineet on alusta asti valmistettu ajatuksella, että käyttömukavuus on jalkineen tärkein ominaisuus. Legero on aina korostanut myös jalkineidensa keveyttä ja käyttääkin omana mainoslauseenaan "Legero - Der Leichtschuh" eli "Legero - tuo kevyt kenkä".

Jalkasi rakastavat Legeron jalkineita

Naisten Legero-jalkineiden erityispiirre on niiden keveys, pehmeys, muotoutuvuus ja toimivuus. Kaikki naisten Legero-tuotteet ovat myös ergonomisesti muotoiltuja maksimaalisen jalkaa tukevuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi ja ne on valmistettu todella korkealaatuisista materiaaleista, kuten esimerkiksi goretexista. Goretex- päällysteinen jalkine on erityisen sopiva pohjoismaisiin sääolosuhteisiin, koska materiaali tekee jalkineesta täysin vedenpitävän samalla kun se antaa jalan hengittää.

Naisten Legero-tuotteiden valikoima sisältää sandaaleja, vapaa-ajan kenkiä, ballerinoja ja saapikkaita. Legero on sporttinen, funktionaalinen jalkine, jonka design on nykyaikainen ja innovatiivinen samalla kun kengän mukavuudesta ja keveydestä ei missään vaiheessa tingitä.

Legeron pitkän tähtäimen filosofia on että se haluaa valloittaa ihmisten sydämet heidän jalkojensa kautta. Legeron käyttämä "jalkojeni lempikengät"-slogan kertoo tuotemerkin filosofiasta ja yrityksen tavoitteesta olla joka sään, joka paikan ja joka tilanteen kenkien ykkösvalinta. Legero haluaa painottaa että Legero-kengät eivät ole vuodenaikakengät vaan naisten Legero-tuotteet sopivat joka vuodenaikaan ja joka säähän. Jalkineet sopivat yhtä hyvin niin kesään kuin talveen, niin kuiviin kuin kosteisiin olosuhteisiin ja niin kaupunki- kuin ulkoilukäyttöönkin. Legero-jalkineet ovat miellyttävin, helppokäyttöisin ja järkevin jalkinevalinta ikinä - valinta joka toimii vuoden jokaisena päivänä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua