Naisten mallisto / Neosens

Suodatin (1)

45 tuotetta

Oletko ihastunut baroque chic -tyyliin pröystäilevine kuvioineen? Tai ehkä haluat lisätä hienostunutta yllätyksellisyyttä tyyliisi? Naisten Neosens-tuotteet tarjoavat hienostuneita ja laadukkaasti valmistettuja kenkiä vahvoille naisille, joilla on uskallusta kerätä ihailevia katseita.

Espanjan La Riojassa valmistetut kengät uhkuvat intohimoa. Voit kuulla Flamencon ensi soinnut kenkiesi kopistessa asfalttiin. Autonominen provinssi La Rioja on tunnettu laadukkaista kengistään, eikä Neosens ole poikkeus. Merkin kengät on valmistettu käsityönä ja aidosta nahasta, joka tulee Espanjasta ja Italiasta. Kenkien valmistuksessa yhdistyvät perinteet ja uusi innovatiivinen tekniikka.

Hurmaa viehkeällä tyylillä kuin Madame Pompadour

Neosens-jalkineissa näkyy vahvana toisaalta barokkiajan koristeellisuus ja toisaalta rokokoon leikkisän kepeä naisellisuus. Kenkien yksityiskohdat ovat koristeellisen runsaita, mutta tarkkaan harkittuja. Hienostuneet laserkuvioinnit tekevät kengistä taideteoksia, jotka toimivat asusi koruna. Rokokoo-tyyliset viehkeät avokkaat koroilla voi surutta yhdistää juhla-asuun tai muuten hienostuneeseen tyyliin. Yhdistä ne isokuvioiseen, tyllimäiseen, midi-mittaiseen hameeseen ja lyhyeen, veistosmaiseen t-paitaan luodaksesi baroque chic -tyylinen asu. Hiukset voit kietoa flamenco-tanssijasta inspiraationsa saaneelle nutturalle. Suosi juhlapukeutumisessa hempeitä värejä, raitoja ja kukkakuviointeja, jos haluat kulkea Marie Antoinetten jalanjäljissä.

Neosensin boheemit puukengät sopivat folk-henkiseen pukeutumiseen kuin nenä päähän. Hippityylin A ja O ovat hapsut, pitsit ja runsaat kuvioinnit, joten kerrosta vaatteita rohkeasti. Jos sinusta tuntuu siltä, että enemmän on enemmän -tyyli ei pue sinua, aloita yksinkertaisesta. Yhdistä puukengät pitkään, A-linjaiseen hameeseen, joka voi olla yksivärinen, ja maltillisesti röyhelöiseen toppiin, korostaaksesi vyötäröäsi, lisää näyttävä vyö uumalle tai huivi lantiolle.

Romanttiset, mutta toisaalta jopa graafiset nilkkurit käyvät moderniin city-tyyliin. Pue ne pillifarkkujen kaveriksi. Pidä yläosa yksinkertaisena, jos haluat luoda modernin tyylin. Esimerkiksi muotoon leikattu jakku ja toppi toimivat hyvin. Rennomman maalais-romanttisen tyylin luot vaaleilla suorilla housuilla, ratsastustakista inspiraationsa saaneella bleiserillä ja pitkillä saappailla. Kaipaatko ehkä bisnestyyliisi jotain erityistä? Virtaviivaiset saappaat käyvät loistavasti myös kotelohameen ja jakun kaveriksi. Modernit korkosandaalit, joihin on imetty vaikutteita Japanista, viimeistelevät modern chic -tyylin, yhdistä ne pitkään shortsihameeseen ja kietaisupaitaan luodaksesi itämaisen moderni tyyli.

Tutustu myös