Asusteet
Designers
Lahjakortit

Naisten mallisto / Nike Golf

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Urheilulaji
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Toimitus

58 tuotetta

Suosikkiharrastus golf pitää pintansa trendikkäiden ajanvietteiden joukossa vuodesta toiseen. Laji kerää viheriöille vanhojen taitajien lisäksi vuosittain myös uusia harrastuksesta kiinnostuneita. Golf-aloittelijoilta vaaditaan täsmällistä lajiin perehtymistä ja sääntöjen sisäistämistä. Yksi tärkeimmistä golfin etikettiin kuuluvista ja golf-seurojen antamista ohjeista on se, kuinka pelikentille tulee pukeutua.

Pitkään miesten suosiossa ollut laji on alkanut houkuttelemaan viheriöille myös aiempaa enemmän naisia. Miesten golf-pukeutuminen klassisine ruutukuvioineen on jo tutumpi näky lajin harrastajien joukossa. Naisten vaatetoiveet eivät olekaan yhtä helppoja toteuttaa, ja lisäävät haastetta golfin varustevalmistajille. Naisten Nike Golf -tuotteet auttavat tässä tilanteessa, sillä mikäpä muu naisharrastajia raittiissa ilmassa ja auringonpaisteessa pelaamisessa enemmän kiinnostaisikaan, kuin se että pelikentille voi saapua tyylikkäästi pukeutuneena. Vaatteiden tulee olla lisäksi siistit ja sopia myös golfklubien pukeutumisvaatimuksiin. Aloittelijoiden voi olla vaikeaa sisäistää viheriöille sopivia asuvaatimuksia, mutta silloin voit kysyä itseltäsi: miksi en pukeutuisi golfkentälle samoin kuin mihin tahansa arkijuhlaan - muodikkaasti ja ennen kaikkea mukavasti? Vastauksen kaivattuihin varusteisiin sinulle tuo naisten Nike Golf -tuotteet.

Naisten Nike Golf -tuotteet tekevät sinusta viheriöiden kuningattaren

Ulkoilmalajin luonteesta johtuen golf-vaatteilta vaaditaan tyylikkyyden lisäksi paljon muitakin ominaisuuksia. Liikkumisen tulee olla helppoa, vaatemateriaalien hengittäviä ja vaihteleviin sääolosuhteisiin sopivia. Naisten Nike Golf -tuotteissa käytetään kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Mallistosta löydät vaatteet ja jalkineet niin helteisessä kesäsäässä pelaamiseen kuin viileissä talviolosuhteissa tapahtuviin halliharjoitteluihinkin.

Muodikkaita vaatteita on saatavilla useissa eri väreissä. Kirkkaat värit sopivat mainiosti kesäisen luonnon ja vihreän pelikentän keskelle, esimerkiksi golfiin erinomaisesti sopivan urheiluhameen tai tyylikkään hihattoman pikeepaidan muodossa. Värivaihtoehdoista löytyy myös hillitympiä pastellisävyjä, ruudullisista ja kuviollisista kuoseista yksivärisiin.

Naisten Nike Golf -tuotteisiin kuuluvat myös mukavat ja hyvännäköiset jalkineet. Eri väreissä saatavia kenkiä löytyy eri mallisina ja ne sopivat useita tunteja kestäville golfkierroksille. Lyhyt- tai pitkähihaiset paidat, perinteiset shortsit vai kenties trendikkäät caprihousut? Mitä golfvaatevarastostasi puuttuukaan, löydät ne naisten Nike Golf -tuotteiden laajasta valikoimasta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista