Naisten mallisto / Panama Jack

Suodatin (1)

82 tuotetta

Merkin tarina alkoi vuonna 1989, kun ensimmäinen Panama Jack -leima painettiin nahkaiseen saappaaseen. Brändin perustaja Antonio Vicente ryhtyi yhdessä tiiminsä kanssa kehittämään laadukkaita jalkineita pienellä verstaallaan Elchessä, Espanjassa. Noista ajoista on moni asia muuttunut, mutta tapa, jolla kengät valmistetaan, on säilynyt samana. Jokainen kenkäpari valmistetaan käsin rakkaudella. Brändin kengät on suunnattu aidoille ihmisille, jotka haluavat löytää seikkailun jokaisesta päivästä. Naisten Panama Jack -tuotteet tarjoavat upeita vaihtoehtoja luonnollisen tyylin ystäville, niin vuoristoon kuin kaupungillekin.

Yrityksen unelmana on olla osana maailmaa, jossa ihmiset kävelevät osoittaen kunnioitusta luontoa ja toisiaan kohtaan. Siksi yritys panostaakin vahvasti työntekijöihinsä tarjoten hyvät työolosuhteet sekä osallistumalla kestävien suhteiden rakentamiseen asiakkaidensa ja tavarantoimittajiensa kanssa. Panama Jack -identiteetti muodostuu luonnollisesta tyylistä, ja siksi ympäristöystävällisyys onkin tärkeä arvo yritykselle. Se kannustaa ihmisiä kävelemään kengillään ja nauttimaan luonnosta joka päivä.

Naisten Panama Jack -tuotteet tuovat tyyliisi luonnollista ilmettä

Brändin jalkineet on verhoiltu maanläheisiin väreihin ja luonnollisiin materiaaleihin. Beige ja ruskea ovat vahvasti edustettuina useimmissa jalkineissa luoden kengille pehmeän lookinsa. Naisten Panama Jack -tuotteet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin kesään kuin talveenkin. Ronskit kenkämallit, kuten biker-bootsit tai maiharit, sopivat kiinnostavan punk-henkisen lookin luomiseen, mutta toimivat upeasti myös monessa muussa tyylissä. Maiharit ovat olleet jo vuosikausia yhdet rakastetuimmista kengistä, ja niiden alkuperä armeijan jalkineina tekee niistä täydelliset yhdistettäviksi muihinkin army-vaikutteisiin elementteihin. Luodaksesi kontrasteilla leikittelevän lookin yhdistä maiharit mustiin slim fit -farkkuihin, kimaltelevaan puseroon sekä villakankaiseen herraintakkiin.

Luonnollisesta lookista pitävälle kesätytölle tarjoavat naisten Panama Jack -tuotteet muun muassa boheemeja kiilakorkosandaaleja ja matalia, nahkaisia remmisandaaleja. Kiilakorkosandaalit on helppo yhdistää asuun kuin asuun niiden tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Tavallisten korkojen tavoin luo kiilakorko illuusion pidemmistä sääristä, joka helpottaa asun valintaa. Modernin ilmeen luomiseksi voit valita beigejen sandaalien seuraksi valkoiset culottes-housut sekä ilmavan yläosan jatkamaan housuhameen väljää linjaa. Sekä matalat että korolliset sandaalit tuovat keveyttä ja kesän tuntua housuasuun. Jos ilma sallii, voit tuulettaa varpaita sandaaleissa myös farkkujen ja muiden pitkien housujen kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista