Suodatin1

Petit Bateau
Naisten mallisto

49 tuotetta

Lokoisaa seilori-vaikutteista muotia, laadukkaita alusvaatteita ja t-paitoja. Ranskalainen Petit Bateau tietää, mistä puhuu laadukkaan ja perinteisen muodin kohdalla - merkin suunnittelutyö on jatkunut saumattomasti jo yli 120 vuoden ajan. Naisten Petit Bateau -tuotteet ovat merkin muiden vaatteiden tapaan raikas tuulahdus käyttömuotiin. Tyttömäisen söpöt vaatteet eivät sorru liioitteluun. Klassiset sininen ja valkoinen yhdessä puuvillaisten materiaalien kanssa ovat mallistojen johtavia teemoja. Petit Bateau ei kuitenkaan suostu vain yhteen muottiin, vaan naisten mallistoja värittävät myös kukka- ja raitaprintit. Merkin vaatteet tekevät arkipukeutumisesta jokapäiväisen pakon sijasta rentouttavan rituaalin.

Petit Bateau -suunnittelufilosofian mukaan muoti on ennen kaikkea väline itsensä ilmaisuun. Naisten Petit Bateau -tuotteet onkin suunniteltu tuomaan jokaisen naisen parhaat puolet esiin. Tarkka suunnittelutyö koostuu paitsi huipputrendien seuraamisesta myös muodin kuluttajien pariin jalkautumisesta. Valitse merkin valikoimasta klassisia toppeja tai flirttailevia printtihousuja ja seilori-takkeja. Mekot ja kukkaprintit sopivat myös aikuisen naisen päälle kiitos laadukkaan suunnittelutyön. Oikeilla leikkauksilla ja korostuksilla minimekot ja -hameet sopivat kenen tahansa muotia rakastavan naisen käytettäviksi!

Naisten Petit Bateau -tuotteet - klassisen flirttailevia vaatteita arkeen ja vapaa-aikaan!

Olipa ikäsi tai vartalonmallisi mikä tahansa, naisten Petit Bateau -tuotteet ovat ylistys naiseudelle. Merkin mallistot pursuavat naisellisen kauniita mutta arjen haasteet kestäviä vaatteita. Onko tiedossa kokonainen vapaapäivä itsesi hemmotteluun? Aloita aamusi energisesti Petit Bateaun printtivaatteilla. Kukka-, raita- ja tekstiprinttejä löydät tasaisesti mallistojen ylä- ja alaosista. Puhtaat valkoisen ja sinisen sävyt sen sijaan tuovat vaatteisiin merellistä tunnelmaa ja näyttävät myös eleganteilta työasussa. Paitojen yksinkertaisen suorat tai pyöreät leikkaukset eivät turhia hienostele. Minimitta on valloillaan merkin alaosissa aina hameenhelmoista nilkkapituisiin kangashousuihin asti.

Yhdistele maltillisesti ja ylläty positiivisesti! Naisten Petit Bateau -tuotteet ovat parhaimmillaan minimalistisissa asuyhdistelmissä. Ota haltuusi kesän ja talvilomien hurmaavin tyyli - yhdistä raitamekko tai kukkahousut suureen lierihattuun ja nahkasandaaleihin. Punainen huulipuna tekee tyylistä ranskalaiseen tapaan vastustamattoman ja flirttailevan. Vapaa-aika kohta työ-lookin asussa, joka koostuu klassisesta Petit Bateau -topista ja mustista chino-housuista. Tässä asussa olet käden käänteessä valmis vapaailtaan kaupungilla - tyylin muuntelemisen salaisuus piilee asusteiden vaihdossa. Sujauta työkorkkareiden jälkeen jalkaasi rennot ballerinat tai slip on -tennarit, ja vaihda nahkainen olkalaukku pussukkamaiseen pikkulaukkuun.

Tutustu myös