Naisten mallisto / Rebecca Minkoff

Suodatin (1)

88 tuotetta

Naiset ja vaatteet ovat erottamaton yhdistelmä - käsilaukuista puhumattakaan. Juuri sen oikean laukun löytäminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Amerikkalainen vaate- ja asustesuunnittelija Rebecca Minkoff on nimikkovaatemerkkinsä alla keskittynyt muun muassa sen täydellisen laukun löytämiseen. Minkoffin intohimoinen suhtautuminen muotiin sai hänet 18-vuotiaana muuttamaan New Yorkiin. Yksi maailman värikkäimmistä muotikeskuksista on toiminut inspiraationa lukuisille suunnittelijan laukuille. Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet ovat itsevarman ja trendiennälkäisen naisen valinta. Suunnittelijan vaatteet ja asusteet korostavat kantajansa persoonallisuutta ja takaavat katseita kääntävän lookin.

Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet eivät ole ujoille ja tyylistään epävarmoille. Brändin laukut ja asusteet ovat rohkeita ja moderneja - ne suorastaan vaativat huomion itseensä. Käyttäjän iällä ja tyylillä ei kuitenkaan ole väliä, kunhan palo muodin käyttämiseen ja individualistiseen tyyliin on kova. Monipuolinen valikoima palvelee laajaa naisjoukkoa aina ensimmäistä merkkilaukkuaan ostavasta naisesta muotikonkariin. Nahka, niitit ja hapsut ovat Rebecca Minkoff -tuotteiden toistuvia teemoja. Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet yhdistelevät eri vaikutteita toisiinsa ennakkoluulottomasti. Rock-elementit kietoutuvat asusteiden suunnittelussa saumattomasti yhteen hienostuneen Manhattan-tyylin kanssa.

Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet yhdistävät yksinkertaista eleganssia ja rockahtavia undergound-vaikutteita!

Rebecca Minkoff suunnittelee muotia kokonaisvaltaisesti - niin vaatteita kuin asusteita, sekä arkeen että juhlaan. Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet ovat kuitenkin painottuneet pitkälti muodikkaisiin käsilaukkuihin. Uudistuvissa mallistoissa on aina tarjolla tuoreita suunnitteluratkaisuja, jotka tekevät arjesta kaunista ja käytännöllistä. Tilavat shopping bag -laukut ja nahkareput täydentävät tyyliä työ- ja matkustuspäivinä. Sirot pikkulaukut puolestaan sujahtavat olalle bileiltana. Olkahihnojen rouheat metallikoristelut, jykevät vetokejut sekä niitti-koristelut pitävät huolen, että elegantti pikkulaukku ei ole liian söpöstelevä. Musta nahka on läsnä niin laukkujen kuin mallistojen mekkojen ja hameiden materiaalivalinnoissa.

Tee niin kuin Rebecca Minkoff -faneina tunnetut muoti-ikonit Whitney Port ja Olivia Palermo - yhdistä trendikäs laukku muuten minimalistiseen asuun. Naisten Rebecca Minkoff -tuotteet ja niiden lukuisat kirjailut ja yksityiskohdat toimivat ikään kuin asun koruna. Pue laukun kanssa valkoinen toppi, pastellinvärinen bleiseri sekä sopivasti rikki olevat farkut. Kääräise lahkeet ja suosi kenkävalinnoissa keveitä ballerinoja. Muuten naisellinen asu saa potkua ja rosoa nahkaisesta Rebecca Minkoff -laukusta.

Tutustu myös