Kaipaatko eksotiikkaa arkeesi? Sujauta Reef-sandaalit jalkaan ja tunnet kuin kävelisit Long Beachin kuumalla hiekalla. Kaliforniaan perustettu Reef on yksi surffarityylin ykkösmerkeistä. Naisten Reef-tuotteet tarjoavat mukavuutta sievässä paketissa. Eksoottiset printit, koristeelliset punokset ja etnisvaikutteiset tekstiilit viimeistelevät persoonallisen kesätyylisi!

Surffarielämää rakastaneet yrittäjäveljekset Fernando ja Santiago Aguerre halusivat luoda korkealaatuisen sandaalin, joka istuisi aktiiviseen elämäntyyliin. Tässä brändi onkin onnistunut. Reefin sandaalien persoonallinen boheemius tuo lisämausteen maailmaa valloittavan seikkailijan tyyliin, mutta mikä tärkeintä ne hellivät jalkoja ergonomisuudellaan. Ei ole siis ihme, että merkki singahti välittömästi avosandaalien kärkeen, kun se aloitti tuotantonsa Brasilian Sao Paulossa 1984.

Nauti auringosta kuin Miss Reef!

Reef on omintakeinen surffimerkki, joka ammentaa inspiraation designiinsa globaalista elämäntyylistä "jokainen päivä on uusi seikkailu" -ajattelutapaan. Näillä sandaaleilla voikin seikkailla tyylillä ja mukavasti. Yhdistä valkoiset tai ruskeat punossandaalit kulutettuihin, kevyesti lahkeista käärittyihin boyfriend-farkkuihin ja väljään t-paitaan, kierrä hiukset löysälle nutturalle tai letille, ja Miss Reef -tyyli on valmis. Miss Reef -titteli syntyi, kun Aguerren veljekset halusivat luoda eksoottisen uuden kulttuurin surffipiireihin ja tällä tavoin osoittaa arvostuksensa kauniita naisia kohtaan, joita näkivät rannoilla surffatessaan Amerikan mantereella. Jos leikkisä tyyli tuntuu enemmän omaltasi, valitse sirot värikkäät varvassandaalit, jotka täydentävät upeasti lyhyitä farkkushortseja tai värikkäitä uimashortseja. Yläosaksi voit valita pitkähihaisen crop-topin, joka saa roikkua väljästi paljastaen toisen olkapään. Naisellisen sirot sandaalit sopivat myös casual chic -tyyliin, yhdistät ne vaivattomasti mustiin suoriin housuihin ja valkoiseen muotoon leikattuun paitapuseroon, lisää minimalistiseen asuun twistiä karkinvärisillä koruilla tai laukulla.

Reef on myös oiva valinta, jos vaatteiden ekologisuus on sinulle tärkeää. Yritys on mukana niin erilaisissa humanitäärisissä kuin ympäristöä suojelevissa projekteissa, muun muassa riutat ja niiden suojelu on yrityksen sydäntä lähellä, kuten sen nimikin jo viittaa. Ympäristö otetaan huomioon myös jalkineiden materiaaleissa, joissa suositaan orgaanisia ja kierrätettyjä tekstiilejä. Jalkineissa käytetään vain vesipohjaista liimaa ja ne ovat PVC-vapaita. Brändi tekee vastuullista yhteistyötä käsityöläisten kanssa ympäri maailmaa ja suosii tuotantoketjussaan ylipäätään kestävää kehitystä edistäviä yrityksiä.

Yhdistele ja sekoita